Ruoka

Alta löydät tapahtumaan tänä vuonna osallistuvat ruuan tarjoajat.

Gastropub Betony

Grillistä sihiseviä Korian Palvilihan laatumakkaroita ja suussasulavaa possua!

Kotisivut

Lamykin's Cookhouse

Lamykin's Cookhouse on Kouvolassa toimiva ravintola joka on tunnettu etenkin maukkaista hiiligrilliruuista.

Kotisivut

Papulaari

KOUVOLA KAHVIA.

Alussa oli Kouvola-kahvi. Aloitimme myymällä kahvia Kouvolan kesätapahtumissa ja hyvän vastaanoton jälkeen rohkaistuimme perustamaan pienen perheyrityksemme syyskuussa 2015. Papulaari on kahvila, kahviputiikki ja yllätyksellinen herkkupuoti Kouvolan keskustassa. Suosimme kotimaista ja etenkin paikallista, laatua unohtamatta.

Kotisivut

Ruisherkku

Ruisherkku on valkosipulinmakuinen herkullinen makupala. Ruisherkku valmistetaan aina paikan päällä ja saat aina annoksesi tuoreena suoraan pannulta. Mikäli et jaksa nauttia koko ämpäriä samalta istumalta, ei Ruisherkku suinkaan happane vanhetessaan, vaan seuraavana päivänä tarjolla on entistä rapsakampia snackseja! 

Kotisivut

Spiraaliperuna

Käsityönä valmistetut juureslastut.

Kotisivut

Texas BBQ

Tarjoamme catering palveluna aitoa Mesquite ja Hickory puilla kypsennettyä Teksas tyylistä barbequeta, paikallisilla mausteilla maustettuna- mistä syntyy yhdessä hitaan kypsennyksen kanssa lyömätön makumaailma.

Lihat kypsennetään smoukkerissa palavien puiden tuottamassa epäsuorassa lämmössä, valmistustapa vie hieman enemmän aikaa, mutta uskomme, ettei mikään vedä vertoja näin saadulle makukokemukselle, puhumattakaan romantiikasta, mikä liittyy tähän perinteiseen ruuanvalmistukseen.

Kotisivut

Yhteistyössä mukana

Kallioniemen Lava Betony Ravintola Kuja-Kolli
SULJE

 kbf small logo2x

Kiitos ja kumarrus!

Kiitos panimoille, ruoantarjoajille ja yhteistyökumppaneille, mutta suurin kiitos taas teille vieraat!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi


Jäikö rannekkeellesi rahaa?
Mikäli et rekisteröinyt rannekettasi tapahtumassa niin voit tehdä sen nyt rekisteröitymislomakkeella, jonka jälkeen voit hakea rahat takaisin palautuslomakkeella.

Viimeinen päivä hakea älyrannekkeelle jääneitä rahoja takaisin on sunnuntaina 28.8. Rahat palautetaan kaikille palautusta hakeneille maanantaina 29.8. Rahat näkyvät tilillä 1-2 vuorokauden kuluessa.

(Huom! alle 3€ summia ei palauteta. Kaikista palautuksista peritään palvelumaksua 1€)