Ohjelma

Perjantai

14.00

Tapahtuma-alue avataan

16.00

Trio Maksimit - Juomalauluista iloiseen bluessi rokkiin! Tästä se ilta alkaa.

18:30

Con Brassica

 

Totisesta torvensoitosta ei ole tietoakaan kun iloinen vaskiseitsikko Con Brassica saapuu taas olutjuhlille laukussaan kansainvälisiä mausteita sisältävää saksalais-suomalaista olutmusiikkia.

21:00

Band Of Shysters

 

8-päisen Shystersin ohjelmisto polveilee perinteisistä, juomalauluista uutukaisiin tulkintoihin. Kelttiläiset kansanlaulut ja niiden hengelle kumartavat  omat sepitykset huokuvat rakkaustarinoita, meriseikkailuja, koti-ikävää, sotajuttuja, joissa kuulee oluen kuohun, historianlehtien havinan sekä sydänten särkyvän ja pontikan tippuvan.

23.00

Valomerkki

23.30

Tapahtuma-alue suljetaan

 

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa ja lähijatkot Kuja-Kollissa!

Lauantai

13.00

Tapahtuma-alue avataan

16.00

Trio Maksimit - Juomalauluista iloiseen bluessi rokkiin! Tästä se ilta alkaa.

18:45

Sorrowhearts

 

Tamperelaisen Sorrowheartsin powerpolkka on harvinaisen mukaansatempaava yhdistelmä suoraviivaista rokkia ja irlantilaista kohellusta. Kuulija ei voi olla innostumatta yhtyeen melodisesta hoilotuksesta ja etukenoisesta kohelluksesta tanssiessaan pöydällä kuin juuri Garryboghalan vehreille laitumille päässyt keväinen sonni.

 

Sorrowheartsin rallateltava powerfolk jyskyttää raiteillaan aikataulussa kuin Killarneyn pikajuna. Bändi ei jää pubinnurkkaan nysväämään jigin ja reelin nyansseja perinnepelimannien kanssa vaan lappaa tulipesään lisää halkoa ja paahtaa irkkurytinäänsä punkasenteella kiskot kipinöiden. Voi Pyhän Patrickin partakone!

21:00

Käsityöläiset

 

Näitä miehiltä löytyy soitto- ja laulukokemusta mm. yhtyeistä XL5, Stratovarius, Tommi Läntinen, Rapatti, Angelin Tytöt ja Cosmos Tango, joten monissa liemissä on tämä bändi keitetty. Käsityöläiset tunnetaan vimmaisena livebändinä. Reilut 1000 keikkaa ovat muovanneet bändistä samaa rytmiä hengittävän ja elävän organismin. Parhaiten Kässäreitä kuvaa kolme t-kirjainta: tunteella, tyylillä ja täysillä. 

23.00

Valomerkki

23.30

Tapahtuma-alue suljetaan

 

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa ja lähijatkot Kuja-Kollissa!

Yhteistyössä mukana

Kallioniemen Lava Betony Ravintola Kuja-Kolli
SULJE

 kbf small logo2x

Kiitos ja kumarrus!

Kiitos panimoille, ruoantarjoajille ja yhteistyökumppaneille, mutta suurin kiitos taas teille vieraat!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi


Jäikö rannekkeellesi rahaa?
Mikäli et rekisteröinyt rannekettasi tapahtumassa niin voit tehdä sen nyt rekisteröitymislomakkeella, jonka jälkeen voit hakea rahat takaisin palautuslomakkeella.

Viimeinen päivä hakea älyrannekkeelle jääneitä rahoja takaisin on sunnuntaina 28.8. Rahat palautetaan kaikille palautusta hakeneille maanantaina 29.8. Rahat näkyvät tilillä 1-2 vuorokauden kuluessa.

(Huom! alle 3€ summia ei palauteta. Kaikista palautuksista peritään palvelumaksua 1€)