Yleistä tietoa

Alla tärkeää ja vähemmän tärkeää tietoa jokaiselle tapahtumaan osallistuvalle. Kannattaa lukea niin ei tule yllätyksiä!

Lasit ja niiden peseminen

Tapahtumassa juomat nautitaan Kymijoki Beer Festivalin omasta tuopista. Tuopin saa tapahtuma-alueen sisäänkäynnin läheisyydestä 3€-panttia vastaan. Tuopin voi lähtiessään ottaa itselleen muistoksi tai palauttaa lasipisteelle, jolloin siitä annetaan takaisin 2€. Jos sinulla on tuoppi edellisten vuosien tapahtumista voit tuoda sen mukanasi.

Tapahtumassa käytetään samaa lasia koko päivän ajan. Tapahtuma-alueella on pesupisteitä, joissa voit pestä lasisi juomien välissä. 

Festaribussi

Tänäkin vuonna Kouvolan keskustan ja tapahtumapaikan välillä liikennöi maksuton festaribussi iltapäivästä alkaen aina tapahtuman loppuun saakka. Bussit kulkevat seuraavasti:

Perjantaina yksi bussi aloittaa liikennöimään klo 14, jonka jälkeen lisäbussit aloittavat klo 16 ja klo 18. Lauantaina ensimmäinen bussi lähtee liikkeelle klo 13. Lisäbussit kulkevat kuten perjantaina.

Bussit kulkevat non-stoppina, eli iltapäivällä bussi kulkee noin puolentunnin välein ja kello 16 jälkeen tiheämmin. Bussilla voi matkustaa molempiin suuntiin.

Bussi pysähtyy kahdessa kohdassa Kouvolan keskustassa: Matkakeskuksella ja Gastropub Betonyn kohdalla Kouvolankadulla. Bussi ei ota asiakkaita kyytiin mistään muualta.

Paikka

Tapahtuma järjestetään Kallioniemen lavalla, Korialla, Kouvolassa. Tapahtuma-alueena toimii itse tanssilava ja katetut terassit molemmin puolin lavaa sekä nurmikenttä. Tapahtuma-alueesta suurin osa on katettua tilaa, joten mahdollinen huono sääkään ei pääse haittaamaan juhlintaa.

Ikäraja

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alue on kokonaan anniskelualuetta, joten alaikäiset eivät pääse tapahtuma-alueelle edes huoltajan seurassa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi portilla.

Narikka

Tapahtuma-alueen portilla on maksuton valvottu narikka. Suosittelemme kuitenkin jättämään ylimääräiset tavarat kotiin.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu vain sille määrätyillä tupakointialueilla.

Kielletyt esineet yms.

Omia juomia, aseita, teräaseita, ilotulitteita, pitkiä ketjuja tai lemmikkieläimiä ei muun muassa saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemen Lava Betony Ravintola Kuja-Kolli
SULJE

 kbf small logo2x

Kiitos ja kumarrus!

Kiitos panimoille, ruoantarjoajille ja yhteistyökumppaneille, mutta suurin kiitos taas teille vieraat!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi


Jäikö rannekkeellesi rahaa?
Mikäli et rekisteröinyt rannekettasi tapahtumassa niin voit tehdä sen nyt rekisteröitymislomakkeella, jonka jälkeen voit hakea rahat takaisin palautuslomakkeella.

Viimeinen päivä hakea älyrannekkeelle jääneitä rahoja takaisin on sunnuntaina 28.8. Rahat palautetaan kaikille palautusta hakeneille maanantaina 29.8. Rahat näkyvät tilillä 1-2 vuorokauden kuluessa.

(Huom! alle 3€ summia ei palauteta. Kaikista palautuksista peritään palvelumaksua 1€)