Yleistä tietoa

Alla tärkeää ja vähemmän tärkeää tietoa jokaiselle tapahtumaan osallistuvalle. Kannattaa lukea niin ei tule yllätyksiä!

Lasit ja niiden peseminen

Tapahtumassa juomat nautitaan Kymijoki Beer Festivalin omasta tuopista. Tuopin saa tapahtuma-alueen sisäänkäynnin läheisyydestä 3€-panttia vastaan. Tuopin voi lähtiessään ottaa itselleen muistoksi tai palauttaa lasipisteelle, jolloin siitä annetaan takaisin 2€. Jos sinulla on tuoppi edellisten vuosien tapahtumista voit tuoda sen mukanasi.

Tapahtumassa käytetään samaa lasia koko päivän ajan. Tapahtuma-alueella on pesupisteitä, joissa voit pestä lasisi juomien välissä.

Maksaminen

Tapahtuma-alueella kaikki maksaminen myyntitiskeillä tapahtuu älyrannekkeella. Tapahtumaan tullessa rannekkeeseen ladataan haluttu summa tapahtumarahaa maksamalla normaalisti käteisellä tai kortilla. Tiskillä myyjä lukee asiakkaan rannekkeen ja vähentää sieltä oston yhteydessä tuotteen summan. Älyrannekkeet ovat käytössä koska rannekemaksaminen mahdollistaa huomattavasti nopeamman asioimisen palvelupisteillä verrattuna käteis- ja korttiostoihin. RFID/NFC-pohjaisiin teknologisiin ratkaisuihin perustuvat maksujärjestelmät ovat tulleet jo tutuiksi useissa tapahtumissa. Lisää tapahtumarahaa rannekkeeseen voi tapahtuman aikana ladata alueella sijaitsevilla latauspisteillä.

Rannekkeen haltija voi rekisteröidä sen itselleen rekisteröintipisteellä. Rekisteröinti kannattaa koska esimerkiksi rannekkeen kadotessa rekisteröityneet rannekkeet voidaan mitätöidä ja asiakas saa uuden rannekkeen menettämättä kadonneeseen rannekkeeseen ladattua tapahtumarahaa. Asiakkailla on mahdollisuus saada käyttämättömät rannekkeelle ladatut rahat takaisin tapahtuman jälkeen tapahtuman verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta (alle 3€ saldoa ei palauteta). Vain rekisteröityneille asiakkaille voidaan palauttaa rannekkeelle jääneet rahat. Kaikkien rannekkeensa rekisteröineiden kesken arvotaan myös palkintoja:

  • Pääpalkinto: avoauto päiväksi käyttöön kaikkien rekisteröityneiden kävijöiden kesken.
  • Limusiiniajelu kolmesti päivässä (ajelut tapahtuman aikana).
  • 10€ tapahtumarahaa kolmesti päivässä.

Lisätietoja tapahtumassa rannekkeen rekisteröintipisteeltä!

Oman rannekkeen voi rekisteröidä tapahtumassa tai tällä lomakkeella

Hae rannekkeelle jääneet rahat takaisin tällä lomakkeella. (Huom! alle 3€ summia ei palauteta. Kaikista palautuksista peritään palvelumaksua 1€)

Festaribussi

Tänäkin vuonna Kouvolan keskustan ja tapahtumapaikan välillä liikennöi maksuton festaribussi iltapäivästä alkaen aina tapahtuman loppuun saakka. Bussit kulkevat seuraavasti:

Perjantaina yksi bussi aloittaa liikennöimään klo 14, jonka jälkeen lisäbussit aloittavat klo 16 ja klo 18. Lauantaina ensimmäinen bussi lähtee liikkeelle klo 13. Lisäbussit kulkevat kuten perjantaina.

Bussit kulkevat non-stoppina, eli iltapäivällä bussi kulkee noin puolentunnin välein ja kello 16 jälkeen tiheämmin. Bussilla voi matkustaa molempiin suuntiin.

Bussi pysähtyy kahdessa kohdassa Kouvolan keskustassa: Matkakeskuksella ja Gastropub Betonyn kohdalla Kouvolankadulla. Bussi ei ota asiakkaita kyytiin mistään muualta.

 

Paikka

Tapahtuma järjestetään Kallioniemen lavalla, Korialla, Kouvolassa. Tapahtuma-alueena toimii itse tanssilava ja katetut terassit molemmin puolin lavaa sekä nurmikenttä. Tapahtuma-alueesta suurin osa on katettua tilaa, joten mahdollinen huono sääkään ei pääse haittaamaan juhlintaa.

Ikäraja

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alue on kokonaan anniskelualuetta, joten alaikäiset eivät pääse tapahtuma-alueelle edes huoltajan seurassa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi portilla.

Narikka

Tapahtuma-alueen portilla on maksuton valvottu narikka. Suosittelemme kuitenkin jättämään ylimääräiset tavarat kotiin.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu vain sille määrätyillä tupakointialueilla.

Kielletyt esineet yms.

Omia juomia, aseita, teräaseita, ilotulitteita, pitkiä ketjuja tai lemmikkieläimiä ei muun muassa saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemen Lava Betony Ravintola Kuja-Kolli