Ohjelma

Perjantai

14.00

Tapahtuma-alue avataan

15:00

Trio Tuhmat Murmelit

17:00

Roni Leppä Band

19.00

PORKKA PLAYBOYS

Neljä riivattua soittoniekkaa, rummut, kitara, mandoliini, hanuri, saksofoni, trumpetti, melodika sekä muutama muu kilkutin.

Enemmän draivia kuin Ferrarin testiradalla. Enemmän voimaa kuin voimamieskisoissa. Suloisempi kuin vastasyntynyt, hauskempi kuin huvipuisto. 

21.00

ISARA

Back by popular demand. Isara palaa jälleen Kymijoki Beer Festivaaleille vuoden tauon jälkeen ja tuo kunnon menoa ja meninkiä perjantai illan päätteeksi.

Isara - Quite simply, Isara is about energetic, beautiful celtic music and kilts. Traditional Irish and Scottish music - everything from rollicking drinking songs and sea shantys, fiery jigs and reels, to sweet airs and soft ballads.

23.00

Valomerkki

23.30

Tapahtuma-alue suljetaan

 

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa!

Lauantai

13.00

Tapahtuma-alue avataan

15:00

Duo Saara Lampinen

17:00

Duo Kaikkonen & Liekala

19:00

Band Of Shysters

8-päisen Shystersin ohjelmisto polveilee perinteisistä, juomalauluista uutukaisiin tulkintoihin. Kelttiläiset kansanlaulut ja niiden hengelle kumartavat  omat sepitykset huokuvat rakkaustarinoita, meriseikkailuja, koti-ikävää, sotajuttuja, joissa kuulee oluen kuohun, historianlehtien havinan sekä sydänten särkyvän ja pontikan tippuvan.

21:00

Käsityöläiset

Näitä miehiltä löytyy soitto- ja laulukokemusta mm. yhtyeistä XL5, Stratovarius, Tommi Läntinen, Rapatti, Angelin Tytöt ja Cosmos Tango, joten monissa liemissä on tämä bändi keitetty. Käsityöläiset tunnetaan vimmaisena livebändinä. Reilut 1000 keikkaa ovat muovanneet bändistä samaa rytmiä hengittävän ja elävän organismin. Parhaiten Kässäreitä kuvaa kolme t-kirjainta: tunteella, tyylillä ja täysillä. 

23.00

Valomerkki

23.30

Tapahtuma-alue suljetaan

 

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa!

Yhteistyössä mukana

Kallioniemen Lava Betony
SULJE

 kbf small logo2x

KBF-tiimi vuodelta 2018
kiittää & kumartaa!

Uudistusta luvassa vuodelle 2019, joten pysykää kuulolla!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi


Jäikö rannekkeellesi rahaa?
Mikäli et rekisteröinyt rannekettasi tapahtumassa niin voit tehdä sen nyt rekisteröitymislomakkeella, jonka jälkeen voit hakea rahat takaisin palautuslomakkeella.

Viimeinen päivä hakea älyrannekkeelle jääneitä rahoja takaisin on sunnuntaina 28.8. Rahat palautetaan kaikille palautusta hakeneille maanantaina 29.8. Rahat näkyvät tilillä 1-2 vuorokauden kuluessa.

(Huom! alle 3€ summia ei palauteta. Kaikista palautuksista peritään palvelumaksua 1€)