Ranneke ja maksaminen

Tapahtumassa ei käy käteinen

Tänä vuonna olemme käteisvapaa tapahtuma, joten kaikki maksaminen lipunmyynnissä tapahtuu kortilla. Maksaminen itse tapahtumassa suoritetaan tapahtuman älyrannekkeella.

Älyrannekkeella maksaminen 

Viime vuosien tapaan maksaminen tapahtuma-alueella kaikilla myyntitiskeillä tapahtuu älyrannekkeella, johon ladataan rahaa tapahtuman ajaksi. Viimevuotisesta älyrannekejärjestelmää on kehitetty entisestään ja ongelmakohtia on ratkaistu, joten asiointi, rahan lataaminen, hallinnointi ja rahojen palauttaminen on entistä nopeampaa ja sujuvampaa.

Tapahtumatili 

Huom - Tilin aukaisu mahdollisuus aukeaa lähempänä tapahtumaa.

Miksi tilin aukaisu kannattaa?

  • Mikäli aktivoitu ja tiliisi liitetty ranneke sattuu häviämään, ovat rahasi tallessa ja voimme aktivoida sinulle uuden rannekkeen ja riennot voivat jatkua.
  • Rahan lataaminen rannekkeeseen tapahtuu nopeammin, sillä sinun ei tarvitse käyttää tapahtuman latauspistettä.
  • Rahan lataus käy tilisi kautta, joko pankkikortilla tai verkkopankkitunnuksilla.
  • Näet kaikki toimintosi tilisi kautta ja näet myös mitä ostoksia olet tehnyt.
  • VAIN Tilin kautta saat rannekkeelle jääneet rahat takaisin tapahtuma viikonlopun jälkeen. Tapahtumassa emme palauta rahoja.

Jos sinulla ei ole mahdollista aukaista kännykälläsi tapahtumatiliä, rahan lataaminen tapahtuu kortilla tapahtumassa olevalla latauspisteellä.

Lähemmin tapahtumaan päivitämme tälle sivulle tarkat ja yksinkertaiset ohjeet miten toimit älyranneella.

Vaihda lippusi tapahtumarannekkeeseen ennen tapahtumaa

Tapahtumaviikolla sinun on mahdollista vaihtaa lippusi tapahtumarannekkeeseen Gastropub Betonyssa (oikokatu 2, 45100 Kouvola). Lataa sinne rahaa tapahtumatilisi kautta tai tapahtuman latauspisteellä. Nopeutat pääsyäsi tapahtumaan, kun olet jo hoitanut monta asiaa valmiiksi.

MUISTA tapahtumatuoppi

Gastropub Betonysta voit myös hakea/ostaa ennakkoon Kymijoki Beer Festival tuopin, jota käytät tapahtumassa. Tai otat mukaasi viimevuoden tapahtumatuopin. Muistathan, että tapahtumassa käytetään ainoastaan festarituoppia, jonka saat itsellesi maksamalla 4€ pantin. Palautamme 2€ jos haluat palauttaa tuopin lähtiessäsi.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemen Lava Betony