Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii idyllinen Kallioniemen tanssilava Korialla, jonka ympäristössä voi nauttia upeista Kymijoen maisemista.

Tanssilava rakennettiin vuonna 1948 Kymijoen vastapäiselle rannalle Korian Ponsi ry:n toimesta, jolloin ensimmäiset tanssit järjestettiin. 1950 ja -60 luku olivat tanssilavojen kulta-aikaa, jolloin lava oli yksi kymmenestä tunnetuimmasta tanssilavasta Suomessa ja tansseja järjestettiin vähintään 4 kertaa viikossa. 1966 lava siirrettiin nykyiselle paikalleen toiselle puolelle jokea. 1970 ja -80 lukujen nuoret eivät kiinnostuneet vanha-aikaisista tansseista, kuten heidän vanhempansa ja vuodesta 1990 lähtien tansseja on järjestetty n. 2-3 kertaa viikossa. Edelleenkin Korian Ponsi ry ylläpitää lavaa talkoovoimin ja tulot käytetään urheiluseuran tukemiseen.

Tanssilava takaa tapahtumalle taatusti erilaisen tunnelman kuin monelle muulle festivaalille.

Kallioniemen lavalta Kouvolan keskustaan on matkaa noin 6km.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemen Lava Betony
SULJE

 kbf small logo2x

KBF-tiimi vuodelta 2018
kiittää & kumartaa!

Uudistusta luvassa vuodelle 2019, joten pysykää kuulolla!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi


Jäikö rannekkeellesi rahaa?
Mikäli et rekisteröinyt rannekettasi tapahtumassa niin voit tehdä sen nyt rekisteröitymislomakkeella, jonka jälkeen voit hakea rahat takaisin palautuslomakkeella.

Viimeinen päivä hakea älyrannekkeelle jääneitä rahoja takaisin on sunnuntaina 28.8. Rahat palautetaan kaikille palautusta hakeneille maanantaina 29.8. Rahat näkyvät tilillä 1-2 vuorokauden kuluessa.

(Huom! alle 3€ summia ei palauteta. Kaikista palautuksista peritään palvelumaksua 1€)