Tiskit

Alta löydät tämän vuoden tapahtuman tiskit.

Bryggeri Helsinki

Panimoravintolan sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Omat vakio-oluet ja kausittain vaihtuvat tuotteet kypsyvät silmienne edessä. Panimomestarin työskentelyä voi seurata nautiskellen itse tuoreesta oluesta.

Kotisivut

Panimo Hoppa

Panimo Hoppa on parhaillaan toimintaansa käynnistelevä Kouvolan ensimmäinen panimo. Pieni käsityöläispanimo sijaitsee kauniin vanhan kaupparakennuksen tiloissa Kuusankoskella ja on saanut nimensä kaupan vanhan auton, Hoppa-Fordin mukaan. Periaatteenamme on valmistaa selkeitä, lajityypilleen uskollisia oluita ilman kikkailua. Hyppää kyytiin!

Kotisivut

Saimaa Brewing Co.

Saimaa Brewing Company on itsenäinen ja rehdisti suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat syvällä Saimaan rannoilla. Valmistamme korkealaatuisia juomatuotteita puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Haluamme tarjota monipuolisia makunautintoja laatujuomien ystäville.

Saimaa Brewing Company on yksi Suomen vanhimmista toiminnassa olevista pienpanimoista. Mikkelissä toimiva juomatehdas on perustettu vuonna 1995. Uusi tuotantolaitos avattiin vuonna 2013.

Saimaa Brewing Company toimii edelläkävijänä suomalaisten luonnonmukaisesti valmistettujen juomien valmistajana ja kehittäjänä. Yritys valmistaa pääasiassa luonnonmukaisesti tuotetuista raaka-aineista valmistettuja oluita, siidereitä ja lonkeroita. Noin 900 000 tuhannen litran vuosituotannosta yli 90 prosenttia on luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja ja EU:n luomumerkkiin oikeuttavia luomutuotteita.

Kotisivut

Ruosniemen Panimo

Ruosniemen Panimo perustettiin viiden oluesta pitävän teekkarin halusta saada päivätöiden ja Excelin pyörittelyn vastapainoksi harrastus, jossa saa pyöritellä Exceliä. Ja juoda olutta. Ensimmäinen 500 litran keittohuone suunniteltiin ylänappi tiukasti kiinni ja rakennettiin vanhoista meijerilaitteista nenälle valuvista silmälaseista huolimatta. Nykyisin panimon sielu on omiin tarpeisiimme räätälöity 2000 litran keittolaitteisto.

Kotisivut

Takatalo ja Tompuri Brewery

Takatalo & Tompuri Brewery on Kymenlaaksossa, Virolahdella Ravijärven kylässä sijaitseva pienpanimo. Panimossa Kaski-olutta panevat maanviljelijät Mikko Suur-Uski ja Juha Kokkala. Kaski-nimi on syntynyt Takatalon ja Tompurin tiloilla jo esi-isien aikaan, jolloin peltomaita tehtiin metsiä kaatamalla ja polttamalla viljelysmaiksi. Kaskeamalla saatiin maaperästä ravinteikas viljelyä varten. Oluessa käytettävät mallasohra, kaura ja vesi tulevat isäntien omilta tiloilta. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille, jotka aikoinaan metsät pelloiksi kaskesivat.
Aina on pantu.

Kotisivut

Teerenpeli

Teerenpeli Panimo & Tislaamossa on näyttävällä ja tehokkaalla tavalla yhdistetty oluen valmistus ja tislaaminen. Periaatteenamme ovat alusta saakka olleet valmistuksessa käytettävät aidot raaka-aineet, puhtaat makuelämykset ja suomalaisen juomakulttuurin edistäminen.

Kotisivut

Maku Brewing

Maku Brewing on vuonna 2014 perustettu kotimainen pienpanimo Tuusulasta. Olemme olutta ja oluen tekemistä rakastava kaveriporukka, joka päätti yhdistää erikoistaitonsa ja tuoda oman näkemyksensä käsityöläisoluesta mahdollisimman laajalti saataville! Haluamme tehdä tunteita herättävää olutta, jonka takana seisomme ylpeänä.

Kotisivut

Malmgård

Panimon tuotteet valmistetaan käsityönä 2000 litran erissä. Malmgårdin puhdas lähdevesi, laadukas kotimainen ohramallas, oman pellon vilja sekä tarkoin valikoidut humalalajikkeet luovat tuotteidemme perustan.

Kaikki oluemme ovat lisäaineettomia, suodattamattomia pintahiivaoluita (ns. ale). Valikoimassa on kaksi tuoteperhettä: Malmgård-tuotteissa keskeisessä roolissa on oman pellon vilja, kun taas Huvila-perheen kantavana teemana on rohkeammat ja voimakkaammat makuelämykset. Laajasta tuotepaletista löydät vaihtoehtoja moneen makuun ja tilanteeseen: janonsammuttajaksi, ruokien seuraan tai sellaisenaan nautittavaksi. Hyvässä seurassa tietenkin.

Kotisivut

Hiisi

PANIMO HIISI ON KÄSITYÖLÄISPANIMO, JOLLA ON TEHTÄVÄ.

Emme lepää ennen kuin suomalaiset oluenjuojat on vapautettu valtaapitävien suurpanimoiden ylläpitämästä sorron ja ahdistuksen tilasta. Emmekä helly ennen kuin olutta juovan kansan makunystyt on herätetty horroksestaan.

Nouskaa kanssamme kasvotonta korporaattikonetta ja sen apaattisia tuotoksia vastaan, oikean oluen puolesta! Tarttukaa kanssamme pulloon, jossa maistuvat rehelliset raaka-aineet ja raaka työ!

Kotisivut

Vakka-Suomen Panimo

Vuonna 2008 toimintansa aloittanut Vakka-Suomen Panimo Osakeyhtiö on Uudessakaupungissa sijaitseva, laadukkaita erikoisoluita tuottava pienpanimo.

Prykmestar-nimi kunnioittaa vanhaa uusikaupunkilaista oluenpanoperinnettä. Panimo on lyhyessä ajassa tuonut yli 40 erityyppistä olutta rikastuttamaan suomalaista olutkulttuuria. Vakiovalikoiman oluiden lisäksi tuotannossa on erilaisia kausioluita sesongin mukaan.

Panimon ominta alaa on tehdä pieniä eriä laadukkaita erikoisoluita, myös asiakkaan omalla etiketillä tai jopa oman maun mukaan räätälöidyllä reseptillä valmistettuna.

Oluet valmistetaan aidoista raaka-aineista, ilman säilöntä- ja lisäaineita.

Kotisivut

Fiskarsin Panimo

Pieni käsityöläispanimo ja panimon puoti Raaseporissa, Fiskarsin Ruukissa.

Kotisivut

Gastropub Betony

Gastropub Betony on uudenlainen pubikonsepti Kouvolan ytimessä, jossa laadukas juoma ja ruoka -kulttuuri kohtaavat. Intohimolla ja rakkaudesta lajiin olemme rakentaneet modernin olohuonekonseptin, jossa helposti viettää aikaa arjen kiireiden keskellä ja rentoutuu hyvien ystävien, hyvän juoman ja ruuan seurassa.

Kotisivut

Yhteistyössä mukana

Kallioniemen Lava Betony
SULJE

 kbf small logo2x

KBF-tiimi vuodelta 2018
kiittää & kumartaa!

Uudistusta luvassa vuodelle 2019, joten pysykää kuulolla!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi


Jäikö rannekkeellesi rahaa?
Mikäli et rekisteröinyt rannekettasi tapahtumassa niin voit tehdä sen nyt rekisteröitymislomakkeella, jonka jälkeen voit hakea rahat takaisin palautuslomakkeella.

Viimeinen päivä hakea älyrannekkeelle jääneitä rahoja takaisin on sunnuntaina 28.8. Rahat palautetaan kaikille palautusta hakeneille maanantaina 29.8. Rahat näkyvät tilillä 1-2 vuorokauden kuluessa.

(Huom! alle 3€ summia ei palauteta. Kaikista palautuksista peritään palvelumaksua 1€)