Panimot & Tiskit

Tapahtumassa on tarjolla kymmeniä erilaisia oluita, siidereitä ja viinejä joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin nautittavaa.

8-Bit Brewing

8-Bit Brewing is a Helsinki based beer outfit.  Combining a love of beer and games, we specialize in clean and fresh fruit ales that aren't thick, juicy, or sour.  They are designed to taste like beer first and fruit second rather than a glass of juice.  We also make a line of sessionable easy to drink versions of the traditional American Style craft beers.

Bryggeri Helsinki

Panimoravintolan sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Omat vakio-oluet ja kausittain vaihtuvat tuotteet kypsyvät silmienne edessä. Panimomestarin työskentelyä voi seurata nautiskellen itse tuoreesta oluesta.

Fat Lizzard

Fat Lizard Brewing Co. on neljän kaveruksen perustama espoolainen pienpanimo, jonka ensimmäinen kaupallinen olut tuli myyntiin alkuvuodesta 2015. Fat Lizardin valikoima painottuu amerikkalaistyylisiin, vahvasti aromihumaloituihin oluihin, mutta vakiokatalogista löytyy kaikenlaisia tyylejä gosesta imperial stoutiin.

Gastropub Betony

Gastropub Betony on rento pubikonsepti Kouvolan ytimessä, jossa laadukas juoma ja ruoka -kulttuuri kohtaavat.

Gastropub Betony tarjoilee laajan valikoiman oluita ja siidereitä, lonkeroa tietenkin unohtamatta. Betonyn tiskiltä löydät myös kesäiset cocktailit ja viinit.

Nyt nautitaan festivaalitunnelmasta, maukkaiden juomien saattelemana.

 

Kotka Steam Brewery

Kotka Steam Brewery on kotkalainen pienpanimo, joka valmistaa raikkaita oluita perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden. Panimo sijaitsee upeassa miljöössä, aivan meren rannalla, 1894 rakennetun Kotkan Höyrypanimon tiloissa

Lumi Brewing

Lumi Brewing Finland on yksi maamme uusimpia pienpanimoita ja toimintamme Espoon Kivenlahdessa olemme aloittaneet 2018. Panimomme tuottaa eloisia ja ajantasaisia oluita ylläpitäen vakiovalikoimaa sekä kausittaisia täydentäviä vaihtoehtoja.

Maku Brewing

Oluessa pitää olla Makua! Ja olut jossa on Makua syntyy tietenkin käsityönä Tuusulassa. Tiimiämme yhdistää intohimo ja rakkaus olutta kohtaan. Teemme kaikkemme, jotta oluemme olisivat sinulle mieluisia ja helposti saatavilla. Panimollamme työskentelee kymmenkunta henkeä ja jokaisella on yhteinen tavoite: Paremman maun puolesta!

Malmgård

Panimon tuotteet valmistetaan käsityönä 2000 litran erissä. Malmgårdin puhdas lähdevesi, laadukas kotimainen ohramallas, oman pellon vilja sekä tarkoin valikoidut humalalajikkeet luovat tuotteidemme perustan.

Panimo Hiisi

HIISI on panimo. Kokeileva, kotimainen ja omalaatuinen panimo.
"Meille tärkeintä oluessa ovat maku ja elämyksellisyys - mielenkiintoisten konseptien kehittely, sekä kotimaisesta tarustosta inspiraation hakeminen ja sen tulkkaaminen oluiksi. Rohkeasti ja luovasti oman jutun tekeminen."
Oluen puolesta, tylsyyttä vastaan. 

Panimoyhtiö Tuju

Syvällä Etelä-Karjalassa sijaitsee Panimoyhtiö Tuju oy. Olemme vuonna 2015 perustettu lappeenrantalainen pienpanimo, jonka pyrkimyksenä on palauttaa laadukkaan käsityönä valmistetun oluen paneminen takaisin Lappeenrantaan.

Ruosniemi Brewery

Ruosniemi Brewery on laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita.
Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään.
Teemme olutta, jotta ihmiset voisivat juoda paremmin.

Saimaa Brewing Co

Saimaa Brewing Company on itsenäinen ja rehdisti suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat syvällä Saimaan rannoilla. Valmistamme korkealaatuisia juomatuotteita puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Haluamme tarjota monipuolisia makunautintoja laatujuomien ystäville.

Takatalo & Tompuri Brewery

Takatalo & Tompuri Brewery on Kymenlaaksossa, Virolahdella Ravijärven kylässä sijaitseva panimo. Panimossa Kaski-olutta panevat maanviljelijät Mikko Suur-Uski ja Juha Kokkala. Oluessa käytettävät mallasohra, kaura ja vesi tulevat isäntien omilta tiloilta. Kaski-nimi on syntynyt Takatalon ja Tompurin tiloilla jo esi-isien aikaan, jolloin peltomaita tehtiin metsiä kaatamalla ja polttamalla viljelysmaiksi. Kaskeamalla saatiin maaperästä ravinteikas viljelyä varten. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille, jotka aikoinaan metsät pelloiksi kaskesivat. Aina on pantu.

Tampere Brewing & Distilling Co

Ensimmäinen oluttehdas perustettiin Tampereelle 1851, ja kaupungissa on lähes katkeamaton oluen valmistamisen perinne. TAMPERE Brewing & Distilling Co kunnioittaa tamperelaista olutkulttuuria ja toi ensimmäiset oluensa markkinoille keväällä 2018. TAMPERE Brewing & Distilling Co:n oluet ovat oluttyypilleen uskollisia. Panimomakuna on hieno karamellisuus ja reilu humalointi.

Teerenpeli

Teerenpeli Panimo & Tislaamossa on näyttävällä ja tehokkaalla tavalla yhdistetty oluen valmistus ja tislaaminen. Periaatteenamme ovat alusta saakka olleet valmistuksessa käytettävät aidot raaka-aineet, puhtaat makuelämykset ja suomalaisen juomakulttuurin edistäminen.

The Helsinki Distilling Company

Award-winning The Helsinki Distilling Company tuo mukanaan herkullisen kattauksen tuotteitaan Kymijoki Beer Festivaaleille 2019. Helsinki Distilling Companyn löydät Gastropub Betonyn tiskin yhteydestä.

The Helsinki Distilling Co. brings distilling back to the city, after an absence of over 100 years. Our products are hand-made from local, high quality materials – with flair. "Helsinki Dry Gin was awarded the gold medal both in 2017 and 2016 as well as the prestigious Spirit of the Year –award in 2016 at Destille Berlin, the leading craft spirits fair and competition in Europe. It is also a Category Winner as the Best Finnish Gin in the World Gin Awards 2016."

Vakka-Suomen Panimo

Vakka-Suomen Panimolla on leijunut maltaan tuoksu jo vuodesta 2008. Panimo sijaitsi tuolloin aivan Uudenkaupungin keskustassa. Tilat jäivät kuitenkin pieniksi tuotannon kasvettua ja syksyllä 2014 panimo muuttikin uusiin, vasta valmistuneisiin, tuotantotiloihin muutaman kilometrin päähän keskustasta. Muuton yhteydessä hankittiin täysin automatisoitu keittolaitteisto Kaspar-Schulz laitevalmistajalta Saksasta. Laitteiston keittokoko on 2000 litraa ja vuonna 2018 valmistettiin kaikkia juomia yhteensä noin 600 000 litraa.

Waahto Brewery

Waahto Brewery on kotoisin Savonlinnasta ja se aloitti toimintansa nykyisellä nimellä tammikuussa 2016. Sitä aikaisemmin samoissa tiloissa on toiminut panimo vuodesta 2002 asti. Meillä on siis pitkät perinteet ja vankka osaamistausta.

Jätämme DIPA DAPA kikkailut muille; me keskitymme tekemään perinteisempiä puhtaan ja hyvän makuisia oluita ja siidereitä. Jokaisen tuotteen ominaisuus on tarkkaan mietitty, jotta niistä saataisiin mahdollisimman tasapainoisia ja maukkaita. Asiakastyytyväisyys on meille sydänasia ja tuotteita kehitetään jatkuvasti palautteen myötä, pienin askelin paremmaksi.

Älä siis turhaan aristele vaan tilaa tuopillinen ja nauti. Kippis!

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony Kouvola Asuntomessut

kbf logo

KBF-tiimi vuodelta 2019 kiittää & kumartaa!

Nähdään taas ensi vuonna!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi

Sulje