Talkoolaiseksi?

Kymijoki Beer Festivaleilla sinulla on mahdollisuus olla tekemisissä tämän hetken trendikkäimpien pienpanimoiden kanssa.

Talkoolaisena pääset osallistumaan tapahtumajärjestämiseen sekä kurkistamaan tapahtuman kulissien taakse. Tästä viikonlopusta ei kannata jäädä paitsi, luvassa on ikimuistoisia hetkiä, uusia ystäviä ja kontakteja sekä työkokemusta tapahtuman tuottamisesta.

Me työskentelemme ympäri vuoden tapahtuman parissa, mutta tarvitsemme Sinun apuasi tapahtuman onnistumiseksi. Talkoovuorot sijoittuvat perjantaista lauantaihin ja yhden työvuoron pituus on noin 7-8 tuntia. Talkoolaisille järjestetään työtehtävistä infotilaisuus ennen tapahtumaa. Emme vaadi talkoolaisilta anniskelu- tai hygieniapasseja, mutta toivomme reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta. 

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja merkitse itseäsi kiinnostavat työtehtävät. Huomaathan kuitenkin, että talkoolaiset saattavat suorittaa työvuoron aikana useaakin erilaista tehtävää.

Talkootehtäviä ja hakemus

Lipunmyynnissä toimit tärkeässä roolissa: Tarkastat asiakkaiden lippuja ja myyt lippuja tapahtumaan asiakkaille ovelta. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä ja rahankäsittelystä on hyödyksi tässä, mutta ei välttämätöntä. Mainitsethan aikaisemmasta kokemuksestasi hakemusta täyttäessä.

Narikassa asiakaspalvelualttius ja ripeys ovat plussaa. Vastaanotat festivaalikävijöiden tavaroita, mahdollisesti opastat heitä oikeaan suuntaan ja vahdit, ettei kukaan ylimääräinen henkilö vieraile narikan sisäpuolella.

Parkkipaikalla/Info henkilönä opastat autoilijat vapaille paikoille ja toimit opastajana myös muille festivaalikävijöille. Iloinen mieli ja asiakaspalvelualttius auttavat tässäkin työssä, ja toivottavat uudet kävijät tervetulleiksi paikan päälle.

VIP-hostin työnkuvana on olla VIP alueen vieraiden apuna; olet paikalla neuvomassa ja vastailemassa asiakkaiden kysymyksiin, huolehdit alueen siisteydestä ja muista tarpeista.

Backstage hostin työnkuvana on huolehtia Backstagen toimivuudesta; huolehdit alueen siisteydestä ja aikatauluista, avustat artisteja tarpeen vaatiessa.

Runnerina autat pitämään huolta Kallioniemen alueesta ja muista talkoolaisista. Tulet liikkumaan paljon festivaalialueella keräillen roskia ja opastaen asiakkaita laittamaan roskat oikeisiin paikkoihin. Saatat tauottaa muita talkoolaisia ja tarkastaa, että alueen wc:t ovat siistissä kunnossa.

Pidämme huolta henkilökunnastamme tarjoamalla työvaatteet ja lämpimän ruuan paikan päällä. Henkilökunnalla on omat taukotilat käytössään tapahtuma-alueella.

Kiitokseksi mahtavasta työpanoksesta tarjoamme jokaiselle talkoolaiselle pääsylipun tapahtumaan, muutaman drinkkilipun ja oikeuden osallistua loppukaronkkaan. Kaikille halukkaille kirjoitamme myös työtodistuksen tapahtumaan osallistumisesta talkoolaisena.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: info||beerfestival.fi

Hae talkoolaiseksi

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony Kouvola Asuntomessut

kbf logo

KBF-tiimi vuodelta 2019 kiittää & kumartaa!

Nähdään taas ensi vuonna!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi

Sulje