Panimot & Tiskit

Tapahtumassa on tarjolla kymmeniä erilaisia oluita, siidereitä ja viinejä joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin nautittavaa.

Lisää panimoita julkaisemme kevään myötä.

Bryggeri Helsinki

Panimoravintolan sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Omat vakio-oluet ja kausittain vaihtuvat tuotteet kypsyvät silmienne edessä. Panimomestarin työskentelyä voi seurata nautiskellen itse tuoreesta oluesta.

Gastropub Betony / Diamond Beverages

Gastropub Betony ja Diamond Beverages tuo yhteistyössä laajan ja kattavan olut ja juomavalikoiman festareille.

Nyt nautitaan festivaalitunnelmasta, maukkaiden juomien saattelemana.

Lumi Brewing

Lumi Brewing Finland on yksi maamme uusimpia pienpanimoita ja toimintamme Espoon Kivenlahdessa olemme aloittaneet 2018. Panimomme tuottaa eloisia ja ajantasaisia oluita ylläpitäen vakiovalikoimaa sekä kausittaisia täydentäviä vaihtoehtoja.

Maku Brewing

Oluessa pitää olla Makua! Ja olut jossa on Makua syntyy tietenkin käsityönä Tuusulassa. Tiimiämme yhdistää intohimo ja rakkaus olutta kohtaan. Teemme kaikkemme, jotta oluemme olisivat sinulle mieluisia ja helposti saatavilla. Panimollamme työskentelee kymmenkunta henkeä ja jokaisella on yhteinen tavoite: Paremman maun puolesta!

Norex Selected Brands

Norex Selected Brands tuo kattavan valikoiman laatuviinejä festivaaleille, jotta pääset oluiden lomassa myös tutustumaan viinien kiehtovaan maailmaan asiantuntijoiden opastuksella.

Tule tutustumaan KBFn uuteen viini-alueeseen.

Panimo Hoppa

Panimo Hoppa on aloittanut toimintansa Kouvolassa 2018. Pienen käsityöläispanimon koti sijaitsee kauniin vanhan kaupparakennuksen tiloissa Kuusankoskella ja se on saanut nimensä kaupan vanhan auton, Hoppa-Fordin mukaan. Periaatteenamme on valmistaa selkeitä, lajityypilleen uskollisia, maukkaita oluita ilman turhia kikkailuja. Hoppaa kyytiin!

Panimokiiski

Kaksi kaverusta ja yhteinen intohimo - tuloksena erinomainen olut. Olemme 2016 perustettu ja 2017 toimintansa aloittanut panimo Mäntsälästä. Ideamme on valmistaa korkealaatuisia, mutta kohtuuhintaisia käsityöläisoluita. Valmistamme oluemme mallaspohjaa kunnioittaen, jolloin puhtaat ja selkeät maut korostuvat. Mottomme onkin "Olutta Maltaat edellä".

Ruosniemi Brewery

Ruosniemi Brewery Porista on laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita. Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään. Teemme olutta, jotta ihmiset voisivat juoda paremmin.

Tampere Brewing & Distilling Co

Ensimmäinen oluttehdas perustettiin Tampereelle 1851, ja kaupungissa on lähes katkeamaton oluen valmistamisen perinne. TAMPERE Brewing & Distilling Co kunnioittaa tamperelaista olutkulttuuria ja toi ensimmäiset oluensa markkinoille keväällä 2018. TAMPERE Brewing & Distilling Co:n oluet ovat oluttyypilleen uskollisia. Panimomakuna on hieno karamellisuus ja reilu humalointi.

Teerenpeli

Teerenpeli Panimo & Tislaamossa on näyttävällä ja tehokkaalla tavalla yhdistetty oluen valmistus ja tislaaminen. Periaatteenamme ovat alusta saakka olleet valmistuksessa käytettävät aidot raaka-aineet, puhtaat makuelämykset ja suomalaisen juomakulttuurin edistäminen.

Vakka-Suomen Panimo

Vakka-Suomen Panimolla on leijunut maltaan tuoksu jo vuodesta 2008. Panimo sijaitsi tuolloin aivan Uudenkaupungin keskustassa. Tilat jäivät kuitenkin pieniksi tuotannon kasvettua ja syksyllä 2014 panimo muuttikin uusiin, vasta valmistuneisiin, tuotantotiloihin muutaman kilometrin päähän keskustasta. Muuton yhteydessä hankittiin täysin automatisoitu keittolaitteisto Kaspar-Schulz laitevalmistajalta Saksasta. Laitteiston keittokoko on 2000 litraa ja vuonna 2018 valmistettiin kaikkia juomia yhteensä noin 600 000 litraa.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony