Panimot & Tiskit

Tapahtumassa on tarjolla kymmeniä erilaisia oluita, siidereitä ja viinejä joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin nautittavaa.

Huom. muutoksia/lisäyksiä panimoihin tulossa pikimmiten.
Juomakattaus tulee olemaan maukas, kattava ja tapahtumamme mukainen.

Gastropub Betony / Diamond Beverages

Gastropub Betony ja Diamond Beverages tuo yhteistyössä laajan ja kattavan olut ja juomavalikoiman festareille.

Nyt nautitaan festivaalitunnelmasta, maukkaiden juomien saattelemana.

Maku Brewing

Oluessa pitää olla Makua! Ja olut jossa on Makua syntyy tietenkin käsityönä Tuusulassa. Tiimiämme yhdistää intohimo ja rakkaus olutta kohtaan. Teemme kaikkemme, jotta oluemme olisivat sinulle mieluisia ja helposti saatavilla. Panimollamme työskentelee kymmenkunta henkeä ja jokaisella on yhteinen tavoite: Paremman maun puolesta!

Norex Selected Brands

Norex Selected Brands tuo viinejä tapahtumaan. Oluiden lomassa voi myös tutustua viinien kiehtovaan maailmaan.

Ruosniemi Brewery

Ruosniemi Brewery on laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita.

Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään.

Teemme olutta, jotta ihmiset voisivat juoda paremmin.

Teerenpeli

Teerenpeli Panimo & Tislaamossa on näyttävällä ja tehokkaalla tavalla yhdistetty oluen valmistus ja tislaaminen. Periaatteenamme ovat alusta saakka olleet valmistuksessa käytettävät aidot raaka-aineet, puhtaat makuelämykset ja suomalaisen juomakulttuurin edistäminen.

Tornion Panimo

Tornion Panimo jatkaa yli 140-vuotiasta Lapin panimoperinnettä alkuperäisellä paikalla, tunturien arktiset vedet yhteen kokoavan Tornionjoen rantatöyräällä. Panemme monipuolisesti erilaisia oluita klassikkotyyleistä moderneihin kokeiluihin ja teemme myös aitoja marjalonkeroita sekä giniä. Juomiemme punainen lanka on kotimaiset raaka-aineet ja lapinraikkaus. Lippulaivamme on alkuperäisellä 1960-luvun menestysreseptillä pantu aito Lapin kultamitaliolut, Original Lapland Lager.

Vakka-Suomen Panimo

Vakka-Suomen Panimolla on leijunut maltaan tuoksu jo vuodesta 2008. Panimo sijaitsi tuolloin aivan Uudenkaupungin keskustassa. Tilat jäivät kuitenkin pieniksi tuotannon kasvettua ja syksyllä 2014 panimo muuttikin uusiin, vasta valmistuneisiin, tuotantotiloihin muutaman kilometrin päähän keskustasta. Muuton yhteydessä hankittiin täysin automatisoitu keittolaitteisto Kaspar-Schulz laitevalmistajalta Saksasta. Laitteiston keittokoko on 2000 litraa ja vuonna 2018 valmistettiin kaikkia juomia yhteensä noin 600 000 litraa.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony