Panimot & Tiskit

Tapahtumassa on tarjolla kymmeniä erilaisia oluita, siidereitä ja drinkkejä, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin nautittavaa.

Juomakattaus tulee olemaan maukas, kattava ja tapahtumamme mukainen.

Gastropub Betony

Betony tuo maittavan ja laajan kattauksen juomia esim. oluita, siidereitä ja cocktaileja tapahtumaan.  Betonyn tiskiltä löydät mm. Mallaskosken panimoa Seinäjoelta, Plevnan Panimoa Tampereelta, Põhjalan Panimoa Tallinnasta jne.

Nyt nautitaan festivaalitunnelmasta, maukkaiden juomien saattelemana.

Maku Brewing

Oluessa pitää olla Makua! Ja olut jossa on Makua syntyy tietenkin käsityönä Tuusulassa. Tiimiämme yhdistää intohimo ja rakkaus olutta kohtaan. Teemme kaikkemme, jotta oluemme olisivat sinulle mieluisia ja helposti saatavilla. Panimollamme työskentelee kymmenkunta henkeä ja jokaisella on yhteinen tavoite: Paremman maun puolesta!

Ruosniemi Brewery

Ruosniemi Brewery on laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita.

Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään.

Teemme olutta, jotta ihmiset voisivat juoda paremmin.

Tampere Brewing & Distilling Co

Panimo
Ensimmäinen oluttehdas perustettiin Tampereelle 1851, ja kaupungissa on lähes katkeamaton oluen valmistamisen perinne. TAMPERE Brewing & Distilling Co kunnioittaa tamperelaista olutkulttuuria ja toi ensimmäiset oluensa markkinoille keväällä 2018. TAMPERE Brewing & Distilling Co:n oluet ovat oluttyypilleen uskollisia. Panimomakuna on hieno karamellisuus ja reilu humalointi.

Tislaamo
Vuoden 1866 Paloviinalain jälkeen Tampereelle perustettiin ensimmäiset viinatehtaat. 152 vuotta myöhemmin perinteitä jatkaa korkealaatuisilla tuotteillaan TAMPERE Brewing & Distilling Co.

Teerenpeli Panimo & Tislaamo

Teerenpeli Panimo & Tislaamossa on näyttävällä ja tehokkaalla tavalla yhdistetty oluen valmistus ja tislaaminen. Periaatteenamme ovat alusta saakka olleet valmistuksessa käytettävät aidot raaka-aineet, puhtaat makuelämykset ja suomalaisen juomakulttuurin edistäminen.

Tornion Panimo

Tornion Panimo jatkaa yli 140-vuotiasta Lapin panimoperinnettä alkuperäisellä paikalla, tunturien arktiset vedet yhteen kokoavan Tornionjoen rantatöyräällä. Panemme monipuolisesti erilaisia oluita klassikkotyyleistä moderneihin kokeiluihin ja teemme myös aitoja marjalonkeroita sekä giniä. Juomiemme punainen lanka on kotimaiset raaka-aineet ja lapinraikkaus. Lippulaivamme on alkuperäisellä 1960-luvun menestysreseptillä pantu aito Lapin kultamitaliolut, Original Lapland Lager.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony

kbf logo

KBF-tiimi vuodelta 2020 kiittää & kumartaa!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi

Sulje