Liput

Lippuja osoitteesta - www.seamchip.fi/kbf

Huomioithan, että lippuja hyvin rajoitettu määrä myynnissä ja lippuja myydän VAIN ennakkoon verkkokaupasta.

LIPPUTYYPIT

 

PERJANTAI LIPPU B – 20e – Sisältää yhden hengen sisäänpääsyn ja festarituopin (tänä vuonna tuoppia ei voi palauttaa). 

 

LOPPUUNMYYTY - PERJANTAI LIPPU A (4 henkeä + pöytävaraus) - 120e (30e per lippu)  – Lippu sisältää – 4 lippua, pöytävarauksen Pe klo 17-24 katetusta teltasta, lavan läheltä. Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 4 hengen seurueet. Tuoppi sisältyy lipun hintaan (tänä vuonna tuoppia ei voi palauttaa).

LOPPUUNMYYTY - PERJANTAI LIPPU A (6 henkeä + pöytävaraus) - 180e (30e per lippu) – Lippu sisältää – 6 lippua, pöytävarauksen Pe klo 17-24 katetusta teltasta, lavan läheltä. Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 6 hengen seurueet. Tuoppi sisältyy lipun hintaan (tänä vuonna tuoppia ei voi palauttaa).

LOPPUUNMYYTY - LAUANTAI LIPPU A (4 henkeä + pöytävaraus) - 120e (30e per lippu)  – Lippu sisältää – 4 lippua, pöytävarauksen La klo 17-24 katetusta teltasta, lavan läheltä. Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 4 hengen seurueet. Tuoppi sisältyy lipun hintaan (tänä vuonna tuoppia ei voi palauttaa).

LOPPUUNMYYTY - LAUANTAI LIPPU A (6 henkeä + pöytävaraus) - 180e (30e per lippu) – Lippu sisältää – 6 lippua, pöytävarauksen La klo 17-24 katetusta teltasta, lavan läheltä. Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 6 hengen seurueet. Tuoppi sisältyy lipun hintaan (tänä vuonna tuoppia ei voi palauttaa).

LOPPUUNMYYTY - LAUANTAI LIPPU B – 20e – Sisältää yhden hengen sisäänpääsyn ja festarituopin (tänä vuonna tuoppia ei voi palauttaa).

LOPPUUNMYYTY - KAHDEN PÄIVÄN LIPPU – 35e – Sisältää yhden hengen sisäänpääsyn ja festarituopin (tänä vuonna tuoppia ei voi palauttaa).

 

Huom. yhden ihmisen on mahdollista ostaa enemmän kuin yksi lippu, sillä ostorajoituksia per henkilö ei ole. 

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony

kbf logo

KBF-tiimi vuodelta 2020 kiittää & kumartaa!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi

Sulje