Ohjelma

Festivaalifiilistä nostattavat myös livebändit, jotka soittavat menevää festivaalimusiikkia pitkin päivää. Tänä vuonna festareilla nähdään kattaus uusia bändejä joita ei kannata missata.

Perjantai

15:00

FESTIVAALI AUKEAA

Ensimmäinen festaribussi aloittaa liikennöinnin klo 15 ja kulkee non stoppina keskustan ja tapahtuman välillä.

Bussipysäkit ovat - Kouvola Matkakeskus (laitimmainen tilauslaituri) - Gastropub Betony (Kouvolankatu, Valtarin edessä oleva pysäkki) - Festarialue (bussi ei pysähdy muilla pysäkeillä)
17:00

GRASSHAMMER DELUXE - OUTLAW COUNTRY

Grasshammer Deluxe on yksi Suomen harvoista outlaw country -yhtyeistä. Jos nimet kuten Johnny Cash, Willie Nelson ja Waylon Jennings lämmittävät mieltä, toimii varmasti myös Grasshammer Deluxe! Keikkoja yhtye ryydittää toki monien muidenkin enemmän tai vähemmän kantriin kallellaan olevien orkesterien tuotannolla. Olkoon se sitten appalakki-versiointia Tom Waitsistä, akustista Motörhead-materiaalia tai Tuomari Nurmion synkempää tuotantoa. Orkesterin omat kappaleet sen sijaan sukeltavat pultsarikantrin syvyyksiin, aiheinaan kadotetut sielut, yletön päihteidenkäyttö ja vanha vihtahousu. 
19:00

JOHNNY & THE DODGERS

Vuoden 1979 Rock-kuningas Johnny & the Dodgers mukana festareilla. Johnny & the Dodgers (Tony Montana) soittaa fiftarimusiikkia, josta ei puutu menoa, meininkiä eikä tunnelmaa.
Aktiivisesti keikkailevassa bändissä soittaa rummuissa Petteri Määttänen, Basso ja laulu Sakke Pyykkönen, soolokitara ja laulu Kustaa Kantelinen sekä Johnny Hailio kitara ja laulu. Musa on kattaus 50-luvun helmistä 60-luvun kotimaisiin kappaleisiin esitettynä niin englanniksi kuin suomeksi. Vauhtia ja menoa ei tule puuttumaan bändin keikalta.
21:00

BILEORKESTERI KOMIA!

Hyvää haluatte – Parempaa saatte!" Pohjanmaan lakeuksilta ponkaisee BILEORKESTERI KOMIA! Yhtyeen repertuaariin kuuluu musiikkia aina rock-klassikoista 80-90-luvun hitteihin ja kevyemmästä musiikista uusimpiin bilebiiseihin. Yhtyeen monipuolisuutta ei voi edes sanoin kuvailla. Täältä lähtee ihan kaikki! "Komiaa kuultavaa!"
23:00

VALOMERKKI

24:00

FESTIVAALI-ALUE SULKEUTUU

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa!

Lauantai

13:00

FESTIVAALI AUKEAA

Ensimmäinen festaribussi aloittaa liikennöinnin klo 13 ja kulkee non stoppina keskustan ja tapahtuman välillä.

Bussipysäkit ovat - Kouvola Matkakeskus (laitimmainen tilauslaituri) - Gastropub Betony (Kouvolankatu, Valtarin edessä oleva pysäkki) - Festarialue (bussi ei pysähdy muilla pysäkeillä)
17:00

LEIPOMO - Patinoitunutta populäärimusiikkia ukulelella.

Leipomo on 8-henkinen Päijät-Hämeen seudulla toimiva ukulele-bändi. Yhtyeen instrumentteina ovat erikokoiset ukulelet, bassoukulele mukaan lukien. Rytmin antaa cajon-rumpusetti. Ohjelmistomme koostuu pääasiassa 1960-70 -lukujen kotimaisesta ja käännetystä materiaalista. Yhteisenä tavoitteena on tuottaa kappaleisiin niin rock´n´roll -henkinen ilmapiiri kuin hentoäänisellä soittimella on mahdollista. - Ukulelen kanssa on vaikea murjottaa.
19:00

JUSSI SYREN AND THE GROUNDBREAKERS

Jussi Syren And The Groundbreakers on kansainvälisestikin arvostettu bluegrass-yhtye, joka on tehnyt kiertueita yhdeksässä Yhdysvaltain osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Seuraava USA:n kiertue tehdään ensi vuonna. Bändin uusimmalla, järjestyksessä yhdennellätoista albumilla "Bluegrass Headquarters" viulistivieraana kuullaan tuoretta Grammy-voittajaa Michael Clevelandia. Albumi sai hiljattain highlight-arvion alan arvostetuimmassa aviisissa Bluegrass Unlimited-lehdessä. Groundbreakersin akustinen roots-soundi on monille tuttu Itse Valtiaiden tunnarista, sekä vuonna 2005 julkaistusta "Heartagrass"-levystä, jolla bändi tributoi omaan tyyliinsä HIMin kappaleita.
21:00

CUBE

Joensuulainen bilebändi CUBE soittaa hittejä 1980-luvulta nykypäivään. Livenä tämän kivenkovan coverbändin intensiivinen asenne ja hyväntuulisuus kruunaavat tunnelman. Kuusikon pop/rock -henkinen keikkasetti ei jätä kuulijaansa kylmäksi!
23:30

VALOMERKKI

24:00

FESTIVAALI-ALUE SULJETAAN

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa!

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony