Ohjelma

Päivitämme heinäkuun alussa tietoa miten ja millä sisällöllä tulemme toteuttamaan KBF 2020. 

Festivaalifiilistä nostattavat myös livebändit, jotka soittavat menevää festivaalimusiikkia pitkin iltaa.

Perjantai

17:00

FESTIVAALI AUKEAA

17:00

DJ KALJA a.k.a Anselmi Kuusisto

KBFn DJ Kalja huolehtii janoisien viihdyttämisestä ja nostattaa festivaalin tunnelman uudelle tasolle!
19:00

GRASSHAMMER DELUXE - OUTLAW COUNTRY

Grasshammer Deluxe on yksi Suomen harvoista outlaw country -yhtyeistä. Jos nimet kuten Johnny Cash, Willie Nelson ja Waylon Jennings lämmittävät mieltä, toimii varmasti myös Grasshammer Deluxe! Keikkoja yhtye ryydittää toki monien muidenkin enemmän tai vähemmän kantriin kallellaan olevien orkesterien tuotannolla. Olkoon se sitten appalakki-versiointia Tom Waitsistä, akustista Motörhead-materiaalia tai Tuomari Nurmion synkempää tuotantoa. Orkesterin omat kappaleet sen sijaan sukeltavat pultsarikantrin syvyyksiin, aiheinaan kadotetut sielut, yletön päihteidenkäyttö ja vanha vihtahousu. 
21:00

PÄÄESIINTYJÄT

Menoa ja meninikiä Suomipoppibillyn tahtiin. Vuonna 1993 maamme valloitti vanhojen Suomi-filmien heinälatoromantiikasta ja rockabillypopista tyyliään ammentava Pääesiintyjät-yhtye, jonka kappaleet ”Älä ota pitkätukkaa”, ”Sua aattelen” ja ”Iiris” soivat tiiviisti radioaalloilla.
23:30

VALOMERKKI

24:00

FESTIVAALI-ALUE SULKEUTUU

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa!

Lauantai

17:00

FESTIVAALI AUKEAA

17:00

DJ KALJA a.k.a Anselmi Kuusisto

KBFn DJ Kalja huolehtii janoisien viihdyttämisestä ja nostattaa festivaalin tunnelman uudelle tasolle!
19:00

LEIPOMO - Patinoitunutta populäärimusiikkia ukulelella.

Leipomo on 8-henkinen Päijät-Hämeen seudulla toimiva ukulele-bändi. Yhtyeen instrumentteina ovat erikokoiset ukulelet, bassoukulele mukaan lukien. Rytmin antaa cajon-rumpusetti. Ohjelmistomme koostuu pääasiassa 1960-70 -lukujen kotimaisesta ja käännetystä materiaalista. Yhteisenä tavoitteena on tuottaa kappaleisiin niin rock´n´roll -henkinen ilmapiiri kuin hentoäänisellä soittimella on mahdollista. - Ukulelen kanssa on vaikea murjottaa.
21:00

JUSSI SYREN AND THE GROUNDBREAKERS

Jussi Syren And The Groundbreakers on kansainvälisestikin arvostettu bluegrass-yhtye, joka on tehnyt kiertueita yhdeksässä Yhdysvaltain osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Seuraava USA:n kiertue tehdään ensi vuonna. Bändin uusimmalla, järjestyksessä yhdennellätoista albumilla "Bluegrass Headquarters" viulistivieraana kuullaan tuoretta Grammy-voittajaa Michael Clevelandia. Albumi sai hiljattain highlight-arvion alan arvostetuimmassa aviisissa Bluegrass Unlimited-lehdessä. Groundbreakersin akustinen roots-soundi on monille tuttu Itse Valtiaiden tunnarista, sekä vuonna 2005 julkaistusta "Heartagrass"-levystä, jolla bändi tributoi omaan tyyliinsä HIMin kappaleita.
23:30

VALOMERKKI

24:00

FESTIVAALI-ALUE SULJETAAN

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa!

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony

kbf logo

KBF-tiimi vuodelta 2020 kiittää & kumartaa!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi

Sulje