Tapahtuma

Se hyvän juoman ja musiikin festivaali.

Kymijoki Beer Festival on rento kesäfestivaali, jonka keskeisessä osassa ovat suomalaisten panimoiden oluet ja siiderit. Festivaaleilta löytyy myös viinejä, kesäisiä cocktaileja, ruokaa ja musiikkia - hauskanpitoa tietenkään unohtamatta. Festivaali järjestetään upeissa Kymijoen maisemissa sijaitsevalla Kallioniemen tanssilavalla Kouvolassa.

Tapahtumassa on tarjolla kymmeniä erilaisia oluita, siidereitä ja viinejä, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin nautittavaa. Juomatiskeiltä löydät panimoiden ja tekijöiden omaa henkilökuntaa, jotka mielellään kertovat tuotteistaan. KBF on erinomainen mahdollisuus päästä juomien ytimeen ja tavata myös itse tekijät. Alueelta löydät myös ruokamyyjiä, jotka huolehtivat että juomien kanssa saadaan nauttia maistuvaa purtavaa. Festivaalifiilistä nostattavat myös livebändit, jotka soittavat menevää festivaalimusiikkia pitkin päivää.

Tervetuloa nauttimaan tänäkin vuonna, jo 8:tta kertaa rennosta festivaalitunnelmasta, herkullisista juomista ja hyvästä ruuasta ystävien kanssa!


Festivaalin aukioloajat: pe 7.8. klo 15-24 ja la 8.8. klo 13–24


Festivaalialueella käy maksuvälineenä vain kortti ja lähimaksu.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony