Yleistä tietoa

Tärkeää ja vähemmän tärkeää tietoa jokaiselle tapahtumaan osallistuvalle. Kannattaa lukea niin ei tule yllätyksiä!

Festivaaleilla käy maksuvälineenä vain kortti ja lähimaksu. 

Festivaalien aukioloajat: perjantai 7.8. klo 15 - 24 ja la 8.8. klo 13 – 24

Festivaalituoppi

Festivaalituoppi lunastetaan lipunmyynnin yhteydessä ja sen arvo on 4€. Voit ottaa tuopin mukaan lähtiessäsi tai palauttaa sen jolloin siitä maksetaan 2€ pantti. HUOM: yksi palautus per asiakas. Tapahtumassa käy ainoastaan virallinen festarituoppi mutta voit tuoda mukanasi myös aiempien vuosien tuopin.

Tuoppi ja sen peseminen

Tapahtumassa juomat nautitaan Kymijoki Beer Festivalin omasta festivaalituopista ja sitä käytetään juomien ostoon koko päivän ajan. Tapahtuma-alueella on pesupisteitä, joissa voit pestä lasisi juomien välissä. 

Festaribussi

Tänäkin vuonna Kouvolan keskustan ja tapahtumapaikan välillä liikennöi maksuton festaribussi iltapäivästä alkaen aina tapahtuman loppuun saakka.

ENSIMMÄINEN BUSSI ALOITTAA LIIKENNÖINNIN PE klo 15 ja LA klo 13. Bussit kulkee non stoppina keskustan ja tapahtuman välillä. 

Bussipysäkit ovat - Kouvola Matkakeskus (laitimmainen tilauslaituri) - Gastropub Betony (Kouvolan Kadun, Valtarin edessä oleva pysäkki) - Festarialue. Bussi ei pysähdy muilla pysäkeillä.

Pysäköinti rajallinen

Alueelle on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja, joten suosittelemme tulemaan festivaalibussilla tai muilla julkisilla kulkuneuvvoilla. Alueella pysäköinti sallittu vain festivaalin asiakkaille.

Paikka

Tapahtuma järjestetään Kallioniemen lavalla, Korialla, Kouvolassa. Tapahtuma-alueena toimii itse tanssilava ja katetut terassit molemmin puolin lavaa sekä nurmikenttä. Tapahtuma-alueesta suurin osa on katettua tilaa, joten mahdollinen huono sääkään ei pääse haittaamaan juhlintaa.

Ikäraja

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alue on kokonaan anniskelualuetta, joten alaikäiset eivät pääse tapahtuma-alueelle edes huoltajan seurassa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi portilla.

Narikka

Tapahtuma-alueella on maksuton valvottu narikka. Suosittelemme kuitenkin jättämään ylimääräiset tavarat kotiin.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu vain sille määrätyillä tupakointialueilla.

Lemmikit

Lemmikkieläimiä ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Kielletyt esineet yms.

Omia juomia, aseita, teräaseita, ilotulitteita tai pitkiä ketjuja ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony