Panimot & Tiskit

Tapahtumassa on tarjolla kymmeniä erilaisia oluita, siidereitä ja drinkkejä, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin nautittavaa.

Juomakattaus tulee olemaan maukas, kattava ja tapahtumamme mukainen.

Betony Breweries & Friends

Betony ja kumppanit tuo maittavan ja monipuolisen kattauksen juomia esim. oluita, siidereitä, viinejä ja drinkkejä tapahtumaan. 

Nyt nautitaan festivaalitunnelmasta, maukkaiden juomien saattelemana.

Hiisi

Pohjoiseen Tästä Maailmasta. Siellä on kotimme. Vaihtoehto kaikelle tälle.

Se on maailma, josta ideat kumpuavat. Se päihdyttää meidät luovalla hulluudella, yhteisöllisyyden tunteella, sekä halulla tulkita suomalaista mytologiaa oluiksi, joissa on luonnetta. Se saa meidät haastamaan itseämme sekä sinua, oluenjuojaa.

Tärkeää meille on tuotteemme maku, elämyksellisyys ja tasapaino. Olut on meille luonnollinen, kokonaisvaltainen kokemus. Juuri siksi tärkeää on myös uuden kokeileminen. Oppiminen on ikuista, joten kehitämme jatkuvasti omaa käsityötaitoamme ja panemme rohkeasti niitä oluita joihin uskomme.

Meitä eivät ohjaile puhtauslait (reinheitsgebot), emmekä koe olevamme minkään oluen tyylisuunnan yläpuolella. Emme välitä lisäaineiden kanssa pennipelin pelaamisesta, eikä mielentilaamme sovi turha pönöttäminen. Työmme lopputulos, eli olut, on intohimomme. Ja se tulee Jyväskylästä, Suomesta.

Pohjoiseen tästä maailmasta, siellä on kotimme. Vaihtoehto kaikelle tälle.

– HIISI –

Maku Brewing

Oluessa pitää olla Makua! Ja olut jossa on Makua syntyy tietenkin käsityönä Tuusulassa. Tiimiämme yhdistää intohimo ja rakkaus olutta kohtaan. Teemme kaikkemme, jotta oluemme olisivat sinulle mieluisia ja helposti saatavilla. Panimollamme työskentelee kymmenkunta henkeä ja jokaisella on yhteinen tavoite: Paremman maun puolesta!

Panimo Hoppa

Artesaaniolutta Kymenlaaksosta.

Panimo Hoppa on 2018 Kouvolan Kuusankoskella toimintansa aloittanut pieni artesaanipanimo. Panimo perustettiin 1925 valmistuneen vanhan kauppakiinteistön takapihalla sijaisevaan TT-Fordin eli Hopan talliin ja siitä panimo on saanut myös nimensä. Nykyisin Vanha Kauppa toimii panimon tap-roomina ja panimon edustalle avautuu kesäisin tunnelmallinen Hopan Beer Garden.

Hopan oluet ovat käsityötä parhaimmillaan, helposti lähestyttäviä, laadukkaita ja ennenkaikkea maukkaita. Intohimo hyvään olueen ajaa Hoppaa eteenpäin!

Ruosniemi Brewery

Ruosniemi Brewery on laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita.

Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään.

Teemme olutta, jotta ihmiset voisivat juoda paremmin.

Takatalo & Tompuri Brewery

Takatalo & Tompuri Brewery on Kymenlaaksossa, Virolahden Ravijärven kylässä sijaitseva panimo. Oluessa käytettävät mallasohra, kaura ja vesi tulevat omilta tiloilta.

Kaski-nimi on syntynyt Takatalon ja Tompurin tiloilla jo esi-isien aikaan, jolloin peltomaita tehtiin metsiä kaatamalla ja polttamalla viljelysmaiksi. Kaskeamalla saatiin maaperästä ravinteikas viljelyä varten. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille, jotka aikoinaan metsät pelloiksi kaskesivat.

AINA ON PANTU.

Tampere Brewing & Distilling Co

Panimo
Ensimmäinen oluttehdas perustettiin Tampereelle 1851, ja kaupungissa on lähes katkeamaton oluen valmistamisen perinne. TAMPERE Brewing & Distilling Co kunnioittaa tamperelaista olutkulttuuria ja toi ensimmäiset oluensa markkinoille keväällä 2018. TAMPERE Brewing & Distilling Co:n oluet ovat oluttyypilleen uskollisia. Panimomakuna on hieno karamellisuus ja reilu humalointi.

Tislaamo
Vuoden 1866 Paloviinalain jälkeen Tampereelle perustettiin ensimmäiset viinatehtaat. 152 vuotta myöhemmin perinteitä jatkaa korkealaatuisilla tuotteillaan TAMPERE Brewing & Distilling Co.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony

kbf logo

KBF-tiimi vuodelta 2021 kiittää & kumartaa!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi

Sulje