Liput

LIPUT NYT MYYNNISSÄ!!

OSTA LIPPUJA

Huomioithan, että lippuja on hyvin rajoitettu määrä ja lippuja myydään VAIN ennakkoon Tiketin verkkokaupasta.

 

LIPPUTYYPIT

YHDEN PÄIVÄN LIPUT

1PV PERJANTAI LIPPU – 22e – Sisältää palvelumaksun, yhden hengen sisäänpääsyn ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa). 

1PV LAUANTAI LIPPU – 22e – Sisältää palvelumaksun, yhden hengen sisäänpääsyn ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa).

 

KAHDEN PÄIVÄN LIPPU

KAHDEN PÄIVÄN LIPPU – 37e – Sisältää palvelumaksun, yhden hengen sisäänpääsyn ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa).

 

PERJANTAI - PÖYTÄVARAUSLIPUT

PERJANTAI LIPPU 4 (4 henkeä + pöytävaraus) - 128e (32e per lippu) – Lippu sisältää – palvelumaksun, 4 lippua, pöytävarauksen perjantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 4 hengen seurueet.

PERJANTAI LIPPU 6 (6 henkeä + pöytävaraus) - 192e (32e per lippu) – Lippu sisältää – palvelumaksun, 6 lippua, pöytävarauksen perjantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 6 hengen seurueet.

PERJANTAI LIPPU 8 (8 henkeä + pöytävaraus) - 256e (32e per lippu) – Lippu sisältää – palvelumaksun, 8 lippua, pöytävarauksen perjantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 8 hengen seurueet.

 

LAUANTAI - PÖYTÄVARAUSLIPUT

LAUANTAI LIPPU 4 (4 henkeä + pöytävaraus) - 128e (32e per lippu) – Lippu sisältää – palvelumaksun, 4 lippua, pöytävarauksen lauantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 4 hengen seurueet.

LAUANTAI LIPPU 6 (6 henkeä + pöytävaraus) - 192e (32e per lippu) – Lippu sisältää – palvelumaksun, 6 lippua, pöytävarauksen lauantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 6 hengen seurueet.

LAUANTAI LIPPU 8 (8 henkeä + pöytävaraus) - 256e (32e per lippu) – Lippu sisältää – palvelumaksun, 8 lippua, pöytävarauksen lauantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 8 hengen seurueet. 

 

OSTETTUJEN LIPPUJEN PALAUTUS ON AINOASTAAN MAHDOLLISTA JOS TAPAHTUMA PERUUNTUU TAI PÄIVÄMÄÄRÄT SIIRTYVÄT.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony

kbf logo

KBF-tiimi vuodelta 2021 kiittää & kumartaa!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi

Sulje