Tapahtuma

Se hyvän juoman ja musiikin festivaali.

Kymijoki Beer Festival on rento kesäfestivaali, jonka keskeisessä osassa ovat suomalaisten panimoiden oluet ja siiderit. Festivaalilta löytyy myös ruokaa ja musiikkia - hauskanpitoa tietenkään unohtamatta. Festivaali järjestetään upeissa Kymijoen maisemissa sijaitsevalla Kallioniemen tanssilavalla Kouvolassa.

Myös tänä vuonna festivaali järjestetään rajoituksia ja koronaohjeistuksia noudattaen. Tapahtuma toteutetaan hieman pienemmässä muodossa kuin aikaisempina vuosina, silti luvassa on iso liuta erilaisia oluita ja siidereitä, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle nautittavaa.

Juomatiskeiltä löydät panimoiden omaa henkilökuntaa, jotka mielellään kertovat tuotteistaan. KBF on erinomainen mahdollisuus päästä juomien ytimeen ja tavata myös itse tekijät. Alueelta löydät myös ruokamyyjiä, jotka huolehtivat että juomien kanssa saadaan nauttia maistuvaa purtavaa. Festivaalifiilistä nostattaa myös livebändit, jotka soittavat menevää festivaalimusiikkia pitkin iltaa.

Tervetuloa nauttimaan tänäkin vuonna, jo 9:ttä kertaa rennosta festivaalitunnelmasta, herkullisista juomista ja hyvästä ruuasta ystävien kanssa!

Katso tapahtuman yksityiskohdat ja käytännöt - Yleistä tietoa, osiosta.


Festivaalin aukioloajat: PE 16-24 ja LA klo 15–24 (muutokset mahdollisia)


Festivaalialueella käy maksuvälineenä vain kortti ja lähimaksu.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony

kbf logo

KBF-tiimi vuodelta 2021 kiittää & kumartaa!

"Humalaisin" terveisin,
KBF-tiimi

Sulje