Panimot & Tiskit

Tapahtumassa on tarjolla kymmeniä erilaisia oluita, siidereitä ja drinkkejä, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin nautittavaa.

Juomakattaus tulee olemaan maukas, kattava ja tapahtumamme mukainen.

8-Bit Brewing

A REFRESHING TAKE ON CRAFT BEER

We age our beer for double the standard times to make all our products, lighter, smoother, clear, and approachable. Our goal is that you will find our beer refreshing and drinkable.

Betony Breweries & Friends

Betony ja kumppanit tuo maittavan ja monipuolisen kattauksen juomia esim. oluita, siidereitä, viinejä ja drinkkejä tapahtumaan. 

Nyt nautitaan festivaalitunnelmasta, maukkaiden juomien saattelemana.

HIISI

Pohjoiseen Tästä Maailmasta. Siellä on kotimme. Vaihtoehto kaikelle tälle.

Se on maailma, josta ideat kumpuavat. Se päihdyttää meidät luovalla hulluudella, yhteisöllisyyden tunteella, sekä halulla tulkita suomalaista mytologiaa oluiksi, joissa on luonnetta. Se saa meidät haastamaan itseämme sekä sinua, oluenjuojaa.

Tärkeää meille on tuotteemme maku, elämyksellisyys ja tasapaino. Olut on meille luonnollinen, kokonaisvaltainen kokemus. Juuri siksi tärkeää on myös uuden kokeileminen. Oppiminen on ikuista, joten kehitämme jatkuvasti omaa käsityötaitoamme ja panemme rohkeasti niitä oluita joihin uskomme.

Meitä eivät ohjaile puhtauslait (reinheitsgebot), emmekä koe olevamme minkään oluen tyylisuunnan yläpuolella. Emme välitä lisäaineiden kanssa pennipelin pelaamisesta, eikä mielentilaamme sovi turha pönöttäminen. Työmme lopputulos, eli olut, on intohimomme. Ja se tulee Jyväskylästä, Suomesta.

Pohjoiseen tästä maailmasta, siellä on kotimme. Vaihtoehto kaikelle tälle.

– HIISI –

Husky Brewing

Husky Brewing on vuonna 2021 toimintansa aloittanut pienpanimo Helsingin Valimossa.

Huskyn filosofia oluen valmistuksessa on noudattaa perinteistä reseptiikkaa ja säilyttää tuotteiden korkea laatu. Husky on kasvava ja pirteä uusi tulokas pienpanimomarkkinoille. Hyvänä esimerkkinä Helsinki Beer Festivaleilla 2023 voitettu vuoden olut palkinto: Husky Imperial Stout 9,6%.

Tällä hetkellä vakiovalikoimaamme kuuluu 9 tuotetta.

#jointhepack @officialhuskybrewing

Kanavan Panimo

Kanavan Panimo on käsityöläisoluita käymisteitse valmistava pienpanimo Vääksyn idyllissä. Panimo on juurilleen palanneiden Karlstedtin veljesten päivittäinen kunnianosoitus hyvää olutta ja hyvää ruokaa kohtaan. Kippis!

Loimaan Panimo

Käsityöläis-panimo maaseudun maisemista - rennolla & rehdillä meiningillä!

Perheyrityksen toiminnassa näkyy niin kunnioitus vanhaa kohtaan kuin rohkeus hypätä uuteen ja tuntemattomaan.
Tekemistä ohjaa rakkaus yrittämiseen, arvostus lähituotantoa ja kotimaisuutta kohtaan sekä halu olla mukana muokkaamassa suomalaista alkoholikulttuuria uuteen suuntaan.

Maku Brewing

Oluessa pitää olla Makua! Ja olut jossa on Makua syntyy tietenkin käsityönä Tuusulassa. Tiimiämme yhdistää intohimo ja rakkaus olutta kohtaan. Teemme kaikkemme, jotta oluemme olisivat sinulle mieluisia ja helposti saatavilla. Panimollamme työskentelee kymmenkunta henkeä ja jokaisella on yhteinen tavoite: Paremman maun puolesta!

Masis Brewery

Masis Brewery on espoolainen panimo, joka ei tingi periaatteistaan oluiden panemisessa, vaan haluaa keskittyä tarjoamaan laadukasta ja maukasta olutta.

Ohakune

Ohakune on moderni virvoitusjuomapanimo, joka on syntynyt halusta tehdä paremman makuisia virvoitusjuomia luonnollisista raaka-aineista. Haluamme luoda merkityksellisiä ja iloa herättäviä makuelämyksiä rohkealla otteella toisinaan rajoja rikkomalla, koska miksi ei? Suosimme aina parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä huonosta ei hyvää saa tekemälläkään.

Ohakunen tuotevalikoima koostuu kombuchoista ja limonadeista, joista tapahtumissa loihditaan erilaisia cocktaileja.

Panimo Hoppa

Artesaaniolutta Kymenlaaksosta.

Panimo Hoppa on 2018 Kouvolan Kuusankoskella toimintansa aloittanut pieni artesaanipanimo. Panimo perustettiin 1925 valmistuneen vanhan kauppakiinteistön takapihalla sijaisevaan TT-Fordin eli Hopan talliin ja siitä panimo on saanut myös nimensä. Nykyisin Vanha Kauppa toimii panimon tap-roomina ja panimon edustalle avautuu kesäisin tunnelmallinen Hopan Beer Garden.

Hopan oluet ovat käsityötä parhaimmillaan, helposti lähestyttäviä, laadukkaita ja ennenkaikkea maukkaita. Intohimo hyvään olueen ajaa Hoppaa eteenpäin!

Sori Brewing

Serious beer for not so serious people. Sori Brewing is located in the capital of Estonia, Tallinn. Backed by crowdfunding investors, Sori Brewing is on a mission to make the world more fun with better craft beer. Started by two Finns who moved away from their home country to brew without compromises. Not far, but far enough to make it count. Together with an amazing team, these guys are dedicated to bring you joy in a form of craft beer.

Currently brewing around 3000 hl a year and running a barrel program with almost 200 barrels. We enjoy brewing a wide range of beers, from barrel-aged big beers to refreshing sours and super hoppy IPA’s. 

Stadin Panimo

Stadin Panimo on lukuisia palkintoja voittanut kokeellinen pienpanimo, joka on valmistanut vuodesta 1998 alkaen satoja erilaisia oluita. Oluita on pantu useilla kymmenillä eri maltailla ja viljatuotteilla sekä yli sadalla eri maanosien humalalajikkeella. Stadin Panimo tunnetaan parhaiten sen monipuolisesta oluttarjonnasta, joka koostuu monimaltaisista ja runsaasti aromihumaloiduista erikoisoluista.

Takatalo & Tompuri Brewery

Takatalo & Tompuri Brewery on Kymenlaaksossa, Virolahden Ravijärven kylässä sijaitseva panimo. Oluessa käytettävät mallasohra, kaura ja vesi tulevat omilta tiloilta.

Kaski-nimi on syntynyt Takatalon ja Tompurin tiloilla jo esi-isien aikaan, jolloin peltomaita tehtiin metsiä kaatamalla ja polttamalla viljelysmaiksi. Kaskeamalla saatiin maaperästä ravinteikas viljelyä varten. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille, jotka aikoinaan metsät pelloiksi kaskesivat.

AINA ON PANTU.

Teerenpeli Panimo & Tislaamo

Teerenpeli Tislaamo täyttää tänä vuonna 20 vuotta - Teerenpeli syntyi Lahdessa vuonna 1994. Keskellä lama-Suomea halusimme tuottaa ravintolakulttuuriin jotain aidosti asiakasta arvostavaa ja viihtyisää. Jotain, mistä asiakas saa enemmän kuin vain tuopillisen ja jossa tuopissakin olisi enemmän kuin vain olutta.
Aloimme rakentaa näkemystämme neljän kulmakiven ympärille. Niitä olivat paikallisuus, raaka-aine, ympäristö ja intohimo tekemistä kohtaan. Ensimmäiseksi niistä syntyi viihtyisä ravintolaympäristö Lahden ydinkeskustaan. Ravintolassamme olut tarjoiltiin asiakkaille pöytiin – olutravintolan rentoudella, mutta laaturavintolan intohimolla hyvää palvelua kohtaan. Vuotta myöhemmin perustettiin oma pienpanimo. Sen esikoinen oli tumma lager Puolukka Lysti, joka valmistettiin parhaista lähiraaka-aineista: Salpausselän puhtaasta pohjavedestä, lähiohrasta ja puolukoista.

Melkein 30 vuotta myöhemmin paikallisia Teerenpeli-ravintoloita on noussut yhteensä seitsemälle paikkakunnalle ympäri Suomen, erilaisia lähiraaka-aineita kunnioittavia panimotuotteita on useita kymmeniä ja vuonna 2002 aloittanut Teerenpelin viskitislaamo on palkittu vuoden viskituottajana vuonna 2020. Lahdessa Teerenpeli Yhtiöiden filosofiasta nautitaan myös ruokaravintola Taivaanrannassa ja Wine cafe Olavissa.

Paikallisuuden, raaka-aineen, ympäristön ja tekemisen intohimon merkitys on korostunut koko maailmassa tavalla, jota me emme ensimmäisessä Teerenpeliravintolassa osanneet ajatellakaan. Niiden perimmäinen merkitys meille ei kuitenkaan ole muuttunut. Nämä toimintamme kulmakivet ovat aina ohjanneet meitä kohti parasta – mieluiten maailman parasta. Haluamme käyttää parhaita raaka-aineita, valmistaa parhaita tuotteita, tarjota parasta palvelua ja etsiä koko maailmalle parhaita tapoja tuottaa unohtumattomia elämyksiä hyvän ruoan ja juoman parissa. Siksi paras tarkoittaa meillä aina myös vastuullista.

Teerenpeli on aina kaikille reilua peliä.

Tornion Panimo

Torniossa tsaarinvallan aikaan aloitettua panimotoimintaa ovat yrittäneet nitistää kieltolait, maailmansodat ja sittemmin isotkin mulperit. Oli ihan siinä rajalla, että onnistuivat. Sellaista on elämä pienessä pohjoisessa rajakaupungissa meren perukoilla — joskus tulee vuosi räntää. Mutta jano kasvaa, kun vääryyksiä tapahtuu. Olemme täällä todistamassa, että alkuperä ja aitous ovat ohittamattomia arvoja. Rakas panimomme on kuin voikukka; panimoa ei torniosta niin vain kitketä, sillä sen juuret ovat syvällä pohjoisessa maaperässä. Lappilainen sitkeys pitää jatkossakin ja suomi nauttii hyvää olutta. Janosta tekoihin!

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony