Ruoka

Tapahtumassa on ruoantarjoajia joilta saat herkullista ruokaa niin isoon kuin pieneenkin nälkään. 

Black Grill & Cafe

Premium katuruokaa - Burgerit, Chicken Wingsit, kaikki majoneesit ja kastikkeet ovat tehty omilla resepteillämme.

Tarina sai alkunsa 2000-luvun alussa, kun aloimme kehittämään laadukasta katuruokakonseptia. Vuosien varrella kysynnän kasvettua, päätimme perustaa toimipisteen, josta voisi tarjota herkullista katuruokaa vuoden jokaisena päivinä.

Ruisherkku

Ruisherkku on valkosipulinmakuinen herkullinen makupala. Ruisherkku valmistetaan aina paikan päällä ja saat aina annoksesi tuoreena suoraan pannulta!

Sanga Foodtruck

Sanga Foodtruck on kolmen kaveruksen vuonna 2021 perustettu ruokarekka yritys jonka tavoite on tuoda uutta ilmettä katuruoka tarjontaan.

Valmistamme lämpimiä Grilled cheese voileipiä itse leivotusta artesaani hapanjuurileivästä mitä maustamme paikallisilla raaka-aineilla ja hyvällä meiningillä. Nämä todella herkulliset leipien raaka-aineet valmistamme alusta asti aina itse ja suosimme pien- ja lähituotantoa.

Näin takaamme parhaan käsintehdyn lopputuloksen alusta asti.

 

SpiraaliSipsi

“Tarina alkoi vuonna 2016 maalaismarkkinoilla. Olin törmännyt aikaisemmin reissatessani Baltian maissa tikkuperunoihin, jotka oli leikattu kauniiseen spiraalin muotoon ja asetettu tikun nokkaan. Tästä inspiroituneena aloitimme spiraaliperunoiden paistamisen ja myymisen markkinoilla”, Spiraaliperuna Oy:n yrittäjä Matti Martikainen summaa.

Pikkuhiljaa Spiraaliperunoiden muoto muuttui, tikut jäivät pois ja peruna sai seurakseen myös muita juureksia. Spiraaliperunat vaihtuivat siis SpiraaliSipseihin ja loppujen lopuksi peruna, bataatti ja punajuuri vakiinnuttivat paikkansa SpiraaliSipsin myyntikojussa. Näillä juureksilla on menty tähän asti, mutta teemme jatkuvasti tuotekehittelyä ja testaamme eri juuresten käyttömahdollisuuksia.

Yhteistyössä mukana

Kallioniemi Betony