Panimot & Tiskit

Tapahtumassa on tarjolla kymmeniä erilaisia oluita, siidereitä ja drinkkejä, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin nautittavaa. Maukas, kattava ja suunmukainen kokoanisuus.

VIINI JA COCKTAIL TISKIT JULKAISTAAN PIAKKOIN.

Betony Breweries & Friends

Betony ja kumppanit tuovat maittavan ja monipuolisen kattauksen juomia festivaalikansalle.

Nautitaan festivaalitunnelmasta, maukkaiden juomien saattelemana.

HIISI

Pohjoiseen Tästä Maailmasta. Siellä on kotimme. Vaihtoehto kaikelle tälle.

Se on maailma, josta ideat kumpuavat. Se päihdyttää meidät luovalla hulluudella, yhteisöllisyyden tunteella, sekä halulla tulkita suomalaista mytologiaa oluiksi, joissa on luonnetta. Se saa meidät haastamaan itseämme sekä sinua, oluenjuojaa.

Tärkeää meille on tuotteemme maku, elämyksellisyys ja tasapaino. Olut on meille luonnollinen, kokonaisvaltainen kokemus. Juuri siksi tärkeää on myös uuden kokeileminen. Oppiminen on ikuista, joten kehitämme jatkuvasti omaa käsityötaitoamme ja panemme rohkeasti niitä oluita joihin uskomme.

Meitä eivät ohjaile puhtauslait (reinheitsgebot), emmekä koe olevamme minkään oluen tyylisuunnan yläpuolella. Emme välitä lisäaineiden kanssa pennipelin pelaamisesta, eikä mielentilaamme sovi turha pönöttäminen. Työmme lopputulos, eli olut, on intohimomme. Ja se tulee Jyväskylästä, Suomesta.

Pohjoiseen tästä maailmasta, siellä on kotimme. Vaihtoehto kaikelle tälle.

– HIISI –

Kanavan Panimo

Kanavan Panimo on käsityöläisoluita käymisteitse valmistava pienpanimo Vääksyn idyllissä. Panimo on juurilleen palanneiden Karlstedtin veljesten päivittäinen kunnianosoitus hyvää olutta ja hyvää ruokaa kohtaan. Kippis!

Maku Brewing

Oluessa pitää olla Makua! Ja olut jossa on Makua syntyy tietenkin käsityönä Tuusulassa. Tiimiämme yhdistää intohimo ja rakkaus olutta kohtaan. Teemme kaikkemme, jotta oluemme olisivat sinulle mieluisia ja helposti saatavilla. Panimollamme työskentelee kymmenkunta henkeä ja jokaisella on yhteinen tavoite: Paremman maun puolesta!

Mallassepät

MALLASSEPÄT – TAVOITTEENA SUOMEN PARAS PIENPANIMO
Me olemme Mallassepät – intohimoisia olutharrastajia, jotka muuttivat harrastuksensa menestyväksi pienpanimotoiminnaksi. Haluamme ansaita asiakkaidemme luottamuksen tarjoamalla vain laadukkaimpia tuotteita. Maailma on täynnä keskinkertaisia oluita, niitä emme halua lisää. Uskomme, että oluella on aina oltava luonnetta, sen on oltava loppuun asti hiottua mutta myös rajoja rikkovaa. Haluamme, että oluitamme maistellessa voit todeta: ”Sepät tekivät sen taas”!

Masis Brewery

Masis Brewery on espoolainen panimo, joka ei tingi periaatteistaan oluiden panemisessa, vaan haluaa keskittyä tarjoamaan laadukasta ja maukasta olutta.

Ohakune

Ohakune on moderni virvoitusjuomapanimo, joka on syntynyt halusta tehdä paremman makuisia virvoitusjuomia luonnollisista raaka-aineista. Haluamme luoda merkityksellisiä ja iloa herättäviä makuelämyksiä rohkealla otteella toisinaan rajoja rikkomalla, koska miksi ei? Suosimme aina parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä huonosta ei hyvää saa tekemälläkään.

Ohakunen tuotevalikoima koostuu kombuchoista ja limonadeista, joista tapahtumissa loihditaan erilaisia cocktaileja.

Panimo Hoppa

Artesaaniolutta Kymenlaaksosta.

Panimo Hoppa on 2018 Kouvolan Kuusankoskella toimintansa aloittanut pieni artesaanipanimo. Panimo perustettiin 1925 valmistuneen vanhan kauppakiinteistön takapihalla sijaisevaan TT-Fordin eli Hopan talliin ja siitä panimo on saanut myös nimensä. Nykyisin Vanha Kauppa toimii panimon tap-roomina ja panimon edustalle avautuu kesäisin tunnelmallinen Hopan Beer Garden.

Hopan oluet ovat käsityötä parhaimmillaan, helposti lähestyttäviä, laadukkaita ja ennenkaikkea maukkaita. Intohimo hyvään olueen ajaa Hoppaa eteenpäin!

Takatalo & Tompuri Brewery

Takatalo & Tompuri Brewery on Kymenlaaksossa, Virolahden Ravijärven kylässä sijaitseva panimo. Oluessa käytettävät mallasohra, kaura ja vesi tulevat omilta tiloilta.

Kaski-nimi on syntynyt Takatalon ja Tompurin tiloilla jo esi-isien aikaan, jolloin peltomaita tehtiin metsiä kaatamalla ja polttamalla viljelysmaiksi. Kaskeamalla saatiin maaperästä ravinteikas viljelyä varten. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille, jotka aikoinaan metsät pelloiksi kaskesivat.

AINA ON PANTU.

Teerenpeli Panimo & Tislaamo

Teerenpeli syntyi Lahdessa vuonna 1994. Keskellä lama-Suomea halusimme tuottaa ravintolakulttuuriin jotain aidosti asiakasta arvostavaa ja viihtyisää. Jotain, mistä asiakas saa enemmän kuin vain tuopillisen ja jossa tuopissakin olisi enemmän kuin vain olutta.
Aloimme rakentaa näkemystämme neljän kulmakiven ympärille. Niitä olivat paikallisuus, raaka-aine, ympäristö ja intohimo tekemistä kohtaan. Ensimmäiseksi niistä syntyi viihtyisä ravintolaympäristö Lahden ydinkeskustaan. Ravintolassamme olut tarjoiltiin asiakkaille pöytiin – olutravintolan rentoudella, mutta laaturavintolan intohimolla hyvää palvelua kohtaan. Vuotta myöhemmin perustettiin oma pienpanimo. Sen esikoinen oli tumma lager Puolukka Lysti, joka valmistettiin parhaista lähiraaka-aineista: Salpausselän puhtaasta pohjavedestä, lähiohrasta ja puolukoista.

Melkein 30 vuotta myöhemmin paikallisia Teerenpeli-ravintoloita on noussut yhteensä seitsemälle paikkakunnalle ympäri Suomen, erilaisia lähiraaka-aineita kunnioittavia panimotuotteita on useita kymmeniä ja vuonna 2002 aloittanut Teerenpelin viskitislaamo on palkittu vuoden viskituottajana vuonna 2020. Lahdessa Teerenpeli Yhtiöiden filosofiasta nautitaan myös ruokaravintola Taivaanrannassa ja Wine cafe Olavissa.

Paikallisuuden, raaka-aineen, ympäristön ja tekemisen intohimon merkitys on korostunut koko maailmassa tavalla, jota me emme ensimmäisessä Teerenpeliravintolassa osanneet ajatellakaan. Niiden perimmäinen merkitys meille ei kuitenkaan ole muuttunut. Nämä toimintamme kulmakivet ovat aina ohjanneet meitä kohti parasta – mieluiten maailman parasta. Haluamme käyttää parhaita raaka-aineita, valmistaa parhaita tuotteita, tarjota parasta palvelua ja etsiä koko maailmalle parhaita tapoja tuottaa unohtumattomia elämyksiä hyvän ruoan ja juoman parissa. Siksi paras tarkoittaa meillä aina myös vastuullista.

Teerenpeli on aina kaikille reilua peliä.

Tornion Panimo

Meille pienpanimo tarkoittaa perheenomaista käsityötä yhdistettynä haluun tehdä asiat juuri niin hyvin kuin ne pitääkin tehdä. Ja kun on pieni, on myös vikkelä kokeilemaan uusia ideoita ja reseptejä tarjotakseen makunautintoja hyvän oluen ystävälle.
Viihdymme parhaiten yksinkertaisten perusasioiden äärellä keskittyen olennaiseen: Hyvän oluen panemiseen. Emme yritä kikkailla kerroksellisuudella tai hienostella hiivoilla. Helpompaa se ei työstämme tee, päinvastoin – rönsyjen poistuessa huomio kiinnittyy yksityiskohtiin ja laatuun.
Olemme pohjoisen rajakaupungin kasvatteja. Meille tärkeintä on avoimuus, aitous ja rajaton meininki. Nautitaan, kun ollaan yhdessä porukalla eikä mitään erityistä tapahdu. Ja sitten aina kaikenlaista alkaa tapahtua. Joskus menee vähän siinä rajalla, mutta niistä hetkistä jää eniten kerrottavaakin.
Janosta tekoihin!

Yhteistyössä mukana

Betony