Ohjelma

Festivaalifiilistä nostattavat myös livebändit, jotka soittavat menevää festivaalimusiikkia pitkin iltaa.

Perjantai

15:00

FESTIVAALI AUKEAA

15:00

DJ ANSELMI KUUSISTO - KBFn virallinen viihdyttäjä!

Kuusisto lämmittelee festivaalikansaa KBF rientoihin myöhäiskesäisen musiikin tunnelmissa.

16:30

GRASSHAMMER DELUX

Grasshammer Deluxe Duo tempaisee pöytään kuuminta kantrinvatkaus yli kymmenen vuoden kokemuksella. Outlaw-hommia Johnny Cashin, Willie Nelsonin ja Waylon Jenningsin malliin, höystettynä satunnaisilla Tom Waits, Tuomari Nurmio ja Lännen-Jukka heitoilla.
LETS GET KBF STARTED!

19:00

ISARA

Juomalauluja, Folk rockia, Reelejä, Polkkia. Isaran kolme jäsentä pukeutuu kilttiasuihin ja yhdistää taitavasti irlantilaisen ja skotlantilaisen musiikin lukuisat vivahteet monipuolisella tyyli ja instrumenttivalikoimallaan. Ryhmän musiikissa liikutaan sujuvasti perinteisen kelttimusiikin kaikissa tyylilajeissa. Isaran lauluissa balladit sekä juoma- ja huumorilaulut sulautuvat saumattomasti vauhdikkaisiin instrumentaaleihin: reeleihin, polkkiin tai vaikkapa kauniisiin maisemallisiin melodioihin. Yleisö kuulee jopa eeppisiä elokuvallisia tulkintoja sekä folkmetallin soundeja!

20:30

MARRASKUU

Marraskuu on Keski-Uudeltamaalta ponnistava iskelmä-rock yhtye, joka säveltää ja soittaa suomalaiseen sielunmaisemaan iskeviä kappaleita.
Marraskuu-yhtye on tehnyt uuden tulemisen tauolta palattuaan ja tahkoaa nyt uudistuneella kokoonpanollaan musiikkia ja keikkoja. Yhtyeen johtohahmona porskuttaa pitkän linjan muusikko Martti Saarinen (Idols-kisan voittajana (2011). Musiikki ja soundi syntyy kesäisin Myrskylässä järven rannalla rantastudiolla, sekä Tuusulan Räntsilässä maalaisstudiolla vanhan maatilan pihapiirissä. Soundista kuuluu aitous ja soittamisen riemu.

Tutustu Bändiin 

21:30

SHINEOUT

Vauhdikas Shine Out on satojen keikkojen kokemuksella varustettu takuuvarma festareiden huipentuma. Meille esiintyminen on paljon muutakin kuin ammattitason soittoa ja laulua. Yleisön ja bändin yhdessä luoman dynaamisen fiiliksen seurauksena festarikansa ei säästy riehakkaalta tanssimiselta.

Tutustu Bändiin.

24:00

VALOMERKKI - FESTIVAALI-ALUE SULKEUTUU

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa!

Lauantai

15:00

FESTIVAALI AUKEAA

15:00

DUO KAIKKONEN & LIEKKALA

Red Elevenistä tuttu kaksikko Kaikkonen& Liekkala tulkitsee tunteella tuttuja ja vähemmän tunnettuja rock/grunge klassikoita pääasiassa englanniksi mutta mahtuu sekaan myös suomalaisia hittejä. Biisejä artisteilta mm. Alice in chains, faith no more, Billy Idol, Red hot chili peppers, Bon Jovi, Guns'n'roses, David Bovie, Stone Sour, Ghost, Foo Fighters, J. Karjalainen, Kolmas Nainen, Sara, Badding, Egotrippi, biisejä tunnetuista leffoista yms.

Tutustu Bändiin.

17:00

LILI & LUNA 

Lili & Luna on Sanni Savolaisen ja vuoden 2017 Suomen Euroviisuedustaja Norma Johnista tutun Leena Tirrosen muodostama kouvolalainen country pop -duo, jonka musiikissa koskettavat tai paikoin hillittömän hauskat lyriikat lyövät kättä kauniiden melodioiden ja harmonioiden kanssa. Sanni on Leenan siskontyttö ja he ovat aina musisoineet sekä kuunnelleet musiikkia yhdessä̈. Vihdoin vuonna 2019 naiset päättivät perustaa yhteisen yhtyeen, ja saivat tuottajakseen mm. Ultra Brasta ja Scandinavian Music Groupista tutun Joel Melasniemen. Seuraajaa yhtyeen vuonna 2022 julkaistulle Kolme kaljaa ja kaupunkiin -debyyttialbumille on lupa odottaa syksyllä 2024.

Tutustu Bändiin.

18:30

GINGER EVIL

The band is ready to kick off a new chapter in the bold story of rock and roll. "We already have some surprising twists and turns in our back pocket".

Ginger Evil began as Moonshine Inc. in 2005, in a rehearsal room in Helsinki. After a couple of years of rehearsal and composing, a fruitless search for a singer meant the songs were put on ice. Meanwhile, guitarist Tomi Julkunen and bassist Veli Palevaara continued gigging in Finland and abroad with their long-standing Southern rock band The Milestones, including arena shows with Deep Purple and Whitesnake. In the aftermath of their fifth album, those Moonshine Inc. songs from a decade back emerged from hibernation. The original drummer and second guitarist were busy on their own projects, so the search began for new players, and especially for a vocalist. The powerful voice of Ella Tepponen was known to Tomi and Veli from X-Factor Finland and many theatre and music projects, and drummer Toni Mustonen was already familiar to everyone. Jamming together found a shared musical passion, and a group creative process soon flourished. Ginger Evil was born.

Tutustu Bändiin.

20:30

KEHÄ – Suomirokkia vuodesta 2008! 

Kehä on Laitilassa perustettu pitkän linjan yhtye, joka on elonsa varrella kehittynyt perinteisemmästä suomirockista kohti kitaravetoista poppia, ja kasvattanut ympärilleen uskollisen sekä alati kasvavan fanikunnan.

Viime vuonna julkaistulla Setämies-singlellään ensimmäistä kertaa uransa aikana Suomen Spotifyn top-200 listalle nousseella yhtyeellä on ollut takanaan hyvä vuosi musiikillisesti, kun kesäkuussa julkaistu Punaviinipuu-sinkku nousi valtakunnalliseen soittoon Yleisradiolla. Aikaisemmin julkaistu Rakkaus ennen muita -single ylitti kesäkuussa 2023 kultalevyrajan. Kehän tuotanto on kerännyt suoratoistopalveluissa yhteensä jo yli seitsemän miljoonaa kuuntelukertaa.

5.5.2023 julkaistu Sulttaani on jatkumoa viimevuotiselle Setämies-singlelle, joka on saavuttanut Spotifyssa huikeat yli miljoona kuuntelua ja sen videota on katsottu Youtubessa yli 150 000 kertaa.

Tutustu Bändiin.

22:00

SÄRMÄ

Särmä on Satakunnasta kotoisin oleva pop-rock yhtye, jonka show tarttuvien melodioiden, ensiluokkaisen esiintymisen ja ympärilleen muodostuvan energisen fiiliksen kautta on sekä uniikki että mieleenpainuva kombo. Särmä ottaa yleisön aina mukaan ja hellii heitä täydellä sydämellä pitäen bileet käynnissä festareiden loppuun asti.

23:00

DJ Anselmi Kuusisto viihdyttää tappiin asti!

24:00

VALOMERKKI - FESTIVAALI-ALUE SULKEUTUU

Viralliset jatkot Gastropub Betonyssa!

Yhteistyössä mukana

Betony