Ruoka

Tapahtumassa on ruoantarjoajia joilta saat herkullista ruokaa niin isoon kuin pieneenkin nälkään. 

LISÄÄ RUUANMYYJIÄ TULOSSA PIAN LISTOILLE. STAY TUNED!

Kusmiku Street Food

Kusmiku tulee Heinolasta ja on veivannut katuruokia jo vuodesta 2016. Toissa vuonna Kusmiku voitti katuruuan Suomen Mestaruuden ja viime syksynä olikin vuoro käydä voittamassa koko Euroopan skabat jälkkärisarjassa. Kusmiku saapuu ilolla Kymijoki Beer Festivalille, sillä tapahtumasta on kuulunut tänne Kymijoen yläpäähän pelkkää hyvää.

Pallas The Pizza Wagon

Kuumaa, herkullista ja aitoa pizzaa festivaalikansalle!

Ruisherkku

Ruisherkku on valkosipulinmakuinen herkullinen makupala. Ruisherkku valmistetaan aina paikan päällä ja saat aina annoksesi tuoreena suoraan pannulta!

Ruisherkku valmistetaan rakkaudella aidoista raaka-aineista, joten herkullisuuden lisäksi Ruisherkku on myös terveellistä. Emme käytä paistamisessa öljyjä, vaan paahdamme ruisleipäpalat aidossa suomalaisessa valkosipulivoissa. Lisukkeena annokseen kuuluu myös kermaviilidippiä ja cocktailkurkkuja. Lihanhimoisille on kyytipojaksi tarjolla myös makoisaa salamia. Annoskokoja on joka lähtöön, rove riittää normaalinälkään, ja sudennälän kohdatessa ämpärillinen Ruisherkkua ei ole vielä koskaan jättänyt kenenkään vatsaa kurnimaan.

Yhteistyössä mukana

Betony